E okul ne zaman açılacak? E okul VBS notları ne zaman görülebilecek?

Güncelleme Tarihi:

E okul ne zaman açılacak E okul VBS notları ne zaman görülebilecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 18:33

E okul ne zaman açılacak sorusu, veli bilgilendirme sistemine giriş yapmak isteyen öğrenci ve veliler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Ders notlarını ve performans puanlarını görüntülemek isteyen veli ve öğrencilerin girmeye çalıştığı e okul, neden açılmıyor sorusu ile karşı karşıya kaldı. Peki, Milli Eğitim Bakanlığı'nın hizmetini verdiği e okul VBS ne zaman düzelecek? İşte, öğrencilerin araştırdığı detaylar

Haberin Devamı

E Okul, Veli Bilgilendirme sistemi sayesinde öğrenciler not sistemleri hakkında bilgi sahibi olurken, velilerde bu sistem ile öğrenciler hakkında bilgiler edinebiliyor. Fakat bu gün öğrenciler ve veliler 'eokul neden açılmıyor?' sorusunun cevabını aradı. İşte eokul sistemi hakkında son durum

E OKUL KAPANDI MI?

Performans kanaatleri, proje notları ve sınav puanlarının görüntülendiği sistem olan e okul veli bilgilendirme sistemi, neden açılmıyor sorusu ile gündemde yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), e okul veli bilgilendirme sisteminin neden hizmet vermediğiyle ilgili açıklamayı, "Sayın Velimiz; öğrencimize ait ders notları, öğrencimiz tarafından ders öğretmenlerinden öğrenilecektir. " şeklinde gerçekleştirdi. 

E okul sistemine girişte sabah saatlerinde yaşanan sıkıntılar ise kısa sürede giderildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın ikinci bir kararına kadar not görüntüleme sayfasına erişemeyecek olan öğrenciler, bu esnada yalnızca devamsızlık bilgilerini görüntüleyebilecek.

Haberin Devamı

E-OKUL SİSTEMİ'NE NASIL GİRİŞ YAPABİLİRİM?

Lise son sınıfa kadar bütün öğrenciler ve öğretmenleri, E-Okul sisteminden yararlanabilir. E-Okul Veli Bilgilendirme sistemi üzerinden, E-Okul sistemine giriş yaptıktan sonra, veli bilgilendirme kısmında, velilerin doldurması gereken alanlar doldurulmalıdır. Daha sonra öğrencinizin okul numarası, T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodunu girdikten sonra, E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yaparak öğrenciniz hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. İdareci ve öğretmen girişi için ise, yine e-okul sistemine Milli Eğitim Bakanlığı üzerinden giriş yaptıktan sonra, okul tarafından verilen kullanıcı adı, belirlediğiniz şifre ve resimde verilen güvenlik rakamlarını ilgili alanlara girerek giriş yapabilirsiniz.

Yenilenen e-okul sistemi artık öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin düzenli bilgi alabileceği bir platform haline geldi. Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin var olduğu bu sistem, eğitim alanında büyük şeffaflık sağlarken bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem haline geldi. Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

Haberin Devamı

E OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!