e-Okul Vbs ile TEOG sınav sonucu sorgula!

Güncelleme Tarihi:

e-Okul Vbs ile TEOG sınav sonucu sorgula
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 20:16

2015 2016 eğitim öğretim yılının 1. dönem TEOG sonuçları az önce açıklandı. TEOG sınav sonuçları e-okul sisteminde yayınlanıyor. Öğrenciler kullanıcı bilgileri ile sisteme giriş yaparak TEOG sınav sonuçlarını öğrenebilirler. Peki; e-Okul Vbs sistemine nasıl giriş yapılır?, E-Okul Vbs ile TEOG sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

Haberin Devamı

TEOG sınav sonucunu e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi e-okul.meb.gov.tr üzerinden sorgulama isteyen öğrenciler ‘’Öğrenci T.C. Kimlik No’’ ve ‘’Öğrenci Okul No’’ bilgilerini ekrana girerek kolaylıkla sorgulama işlemini gerçekleştirebilirler.

e-Okul Girişi Nasıl Yapılır? e-Okul Vbs ile TEOG sonuçları nasıl sorgulanır?

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG sınav sonuçlarını öğrenmek için öncelikle E-okul Veli Bilgilendirme sistemine giriş yapılması gerekiyor. TEOG sonuçlarını öğrenmek için E-Okul sistemine yukarıdaki linkten ulaşılabiliyor.

e-Okul Vbs ile TEOG sınav sonucu sorgula

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile TEOG Sonucu Nasıl Öğrenilir?

Haberin Devamı

-          Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra üst kısımdaki ‘’Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş’’ bölümündeki boşlukların doldurulması gerekiyor.

-          Bu bölümde yer alan boşluklara ‘’Öğrenci T.C. Kimlik No’’ ve ‘’Öğrenci Okul No’’ bilgilerini girdikten sonra aynı bölümde gösterilen resimdeki rakamlar bölümüne görülen rakamları giriyoruz.

e-Okul Vbs ile TEOG sınav sonucu sorgula

-           ‘’Giriş’’ butonuna bastıktan sonra açılan sayfada öğrencinin kimlik bilgilerini doğrulamak adına farklı sorular karşımıza çıkacak. Bu sorulara doğru ve eksiksiz cevap verdikten sonra öğrencinin fotoğrafını seçiyoruz.

-          Tüm işlemleri yaptıktan sonra sayfanın altında bulunan ‘’Tamam’’ butonuna tıklayın.

-          Karşınıza çıkan sayfanın sol tarafında menü ile bilgi panelleri yer alıyor.

-          Panel üzerindeki ‘’TEOG Sınav Sonuçları’ butonuna tıklayarak, sınav sonuçları öğrenilebiliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!