e-içerik geliştirme çalıştayı başladı

Güncelleme Tarihi:

e-içerik geliştirme çalıştayı başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2015 11:02

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve SEBİT Bilişim işbirliği ile düzenlediği ‘EBA e-İçerik Geliştirme Çalıştayı’ 14 Nisan’da başladı. ‘EBA Işığınız Olsun’ etkinliği çerçevesinde gerçekleşecek çalıştay elektronik içerik geliştirme süreçlerine uzmanlar ve öğretmenlerle birlikte odaklanıyor.

Haberin Devamı

40´ın üzerinde branş öğretmeni ve YEĞİTEK Eğitim Bilişim Ağı (EBA) uzmanlarının katılacağı çalıştayın raporu 17 Nisan’da açıklanacak.

Çalıştay Bornova Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 17 Nisan Cuma günü yapılacak. EBA Işığınız Olsun etkinliği ve kapanış ise İzmir Fen Lisesi´nde gerçekleştirilecek.

İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 6-17 Nisan tarihleri arasında 10’uncusu düzenlenen İzmir İnternet Haftası etkinliklerinin sloganı ‘EBA Işığınız Olsun’. İzmir İnternet Haftası süresince internetteki eğitim olanakları, gelişim fırsatları, bilişimle gelişim, toplumsal farkındalıkta bilişimin rolünü artırma ve teknolojinin doğru kullanımı konularında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!