Dünyanın en genç girişimcilerinden Jamie Beaton öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en genç girişimcilerinden Jamie Beaton öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 16:32

19 yaşında ‘Crimson Education’ şirketini kuran ve şirketinin değerini üç yılda 250 milyon dolara ulaştıran Jamie Beaton ile şirket CFO’su David Freed, öğrencilerle buluştu.

Haberin Devamı

Dünyanın en genç girişimcileri arasında gösterilen Jamie Beaton, öğrencilerle bir araya gelerek genç yaşta elde ettiği başarılarını ve gelecekle ilgili planlarını paylaştı. Bilfen Okulları’nı ziyaret eden Beaton ve şirket CFO’su David Freed, Bilfen’e özgü olarak geliştirilen ‘Duvarsız Eğitim’ sistemini öğrencilerden dinledi.

Okulun her köşesine yerleştirilen projeler vasıtasıyla bilgiyi görsel, işitsel ve interaktif yollarla pekiştirme fırsatı yakaladıklarını anlatan öğrenciler, misafirlerine yaptıkları birçok uluslararası proje hakkında da bilgiler verdi.

'ÇOK ŞANSLISINIZ'
Jamie Beaton, “İstanbul’a iki günlüğüne geldim, sadece iki okulu ziyaret ettim. Okulunuzda öğrencilerini yakından takip eden ve eğitimi bireyselleştiren test teknikleri ve uygulanan öğrenme stilleri metotlarından çok etkilendim. Akademik olarak çok başarılı olmanızda bu uygulamaların çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Dünya standartlarında öne çıkan bir okulsunuz” dedi.

Haberin Devamı

2013 YILINDA KURULDU
Crimson Education, 2013 yılında Yeni Zelanda’da öğrencilerin başarılı bir eğitim almalarına yardımcı olmak için Jamie Beaton ve arkadaşı tarafından kuruldu. Asya’dan Avrupa’ya kadar pek çok öğrenciyi Amerika’nın en gözde üniversitelerine yerleştiren şirket, Brezilya ve Rusya dâhil 40 ülkede öğrencilere hizmet vermeye başladı. Bu online sistem başlangıcından bu yana, dünyanın en parlak genç beyinlerini, 20 binden fazla öğrenciyi, girişimcileri ve genç profesyonelleri birbirine bağladı. Jamie Beaton, kurdukları sistemin tamamen online olduğunu ve bu sistemle öğrencilerin en iyi üniversitelere kabul edilmesine nasıl yardımcı olduklarına dair bilgiler verdi. Crimson Education tarafından verilen danışmanlık hizmetiyle şu anda dünya çapında faaliyet gösteren bir şirket olarak son dört yılda Avustralya, ABD, İngiltere, Singapur, Vietnam, Tayland, Rusya ve daha birçok ülkeye yayıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!