Doğuş okulları, ağustos ayında Doğa’ya devrediliyor

Güncelleme Tarihi:

Doğuş okulları, ağustos ayında Doğa’ya devrediliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2013 17:50

Doğuş Eğitim Kurumları, 2013 Ağustos ayından itibaren Doğa Koleji olarak eğitime devam edecek. Okulun kurucusu ve Genel Müdürü Doğu Gözaçan ise, özel eğitim sektöründen tamamen ayrıldı.

Haberin Devamı

Doğuş Eğitim Kurumları, yaptığı açıklamayla okullarının Doğa Koleji’ne satıldığını duyurdu. 1974 yılında kurulan Doğuş Eğitim Kurumları’nın, 2013 Ağustos ayından Doğa Koleji’ne devredileceği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Doğuş Eğitim Kurumları Kurucusu ve Genel Müdürü Doğu Gözaçan, 40 yıldır eğitim girişimcisi, daha öncesinde ise bizzat öğretmen ve yönetici olarak ömrünü eğitime adamıştır. Eğitim sektörüne kazandırdığı ilk ve tek niteliğindeki başarılar, Doğuş adının eğitimde hiçbir zaman silinmeyecek imzasıdır. Doğuş Eğitim Kurumları olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerin, gerek Türkiye’de gerekse dünya çapında onlarca farklı sektörde üstlendiği görevler, aldıkları başarılar bizleri her zaman gururlandırmaya devam edecektir. 1974 yılında kurulan ve 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle 2 anaokulu, 1 ilkokul, 1 ortaokul, 1 fen lisesi ve 1 Anadolu lisesi olmak üzere bünyesinde 6 okul bulunan Doğuş Eğitim Kurumları, yapılan anlaşma ile 2013 Ağustos ayında Doğa Koleji’ne devredilecek. 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’ndan itibaren Acıbadem’de bulunan Doğuş Eğitim Kurumları’na ait tüm okullar, Doğa Koleji olarak eğitime devam edecek. 1974 yılında eğitim hayatına başlayan Doğuş Eğitim Kurumları’nın Kurucusu ve Genel Müdürü Sayın Doğu Gözaçan ise bu değişim ile birlikte özel eğitim sektöründen tamamen ayrılma kararı aldı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!