Darüşşafaka yararına konser

Güncelleme Tarihi:

Darüşşafaka yararına konser
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 12:32

Sertab Erener Darüşşafaka için sahne aldı. ‘Sertab'ın Müzikali’ adıyla gerçekleştirilen etkinliğin geliri, öğrencilerin bilgisayar laboratuvarının yenilenmesinde kullanılacak.

Haberin Devamı

‘Sertab’ın Müzikali’ projesi kapsamında eğitim gönüllüleriyle bir araya gelen Sertab Erener, en sevilen şarkılarını ‘eğitimde fırsat eşitliği’ için seslendirdi. Öğrencilerin de katıldığı müzikal sonunda, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Tahiroğlu ve Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Esra Ekmekçi Çalıcıoğlu tarafından Sertab Erener’e teşekkür plaketi takdim edildi.

'TOPLUMSAL KALKINMANIN EN ÖNEMLİ UNSURU EĞİTİM VE SANAT'
Böyle bir etkinlikte sahnede olmaktan, mutlu olduğunu söyleyen Sertap Erener; “Eğitim ve sanatın bir ülkenin toplumsal kalkınmasının en önemli unsurlarından olduğuna inanıyorum. Daha önce de Darüşşafaka ile birlikte birçok projeye imza attık, inanıyorum ki bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak benim için, ekibim için en büyük mutluluk. Bizlere bu fırsatı verdiği için, Darüşşafaka Cemiyeti’ne ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

BİLGİSAYAR LABORATUVARI YENİLENECEK
90'lar ve 2000'ler adıyla iki bölümden oluşan müzikalde Sertab Erener, her şarkının dönemini hatırlatan 10 farklı kostüm giyerek, 37 şarkı seslendirdi. 1000’in üzerinde müzikseverin takip ettiği etkinlikten elde edilecek gelirle, Darüşşafaka öğrencilerinin eğitim aldığı bilgisayar laboratuvarı yenilenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!