Çikolata alın, cerebral palsyli çocuklara destek olun

Güncelleme Tarihi:

Çikolata alın, cerebral palsyli çocuklara destek olun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 11:31

Cerebral Palsy’li çocuklara destek vermek amacıyla 'İyilik Dolu Çikolata' kampanyası düzenleniyor.

Haberin Devamı

Çikolata alarak Cerebral Palsy’li çocuklara destek olabilirsiniz. Onların ihtiyaç duydukları eğitim ve rehabilitasyona cevap vermek amacıyla kurulan Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na Kahve Dünyası’nın tüm şube ve sanal mağazasında bulunan 'İyilik Dolu Çikolata' kutularından satın alarak destek olmak mümkün. Kahve Dünyası satın alınan her bir çikolata için Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’na 5 TL bağışta bulunuyor.

Ayrıca sosyal medyada İyilik Dostu Çikolata'yla çekilen fotoğraflarınızı #iyilikdolucikolata etiketiyle paylaşıp kampanyaya destek verebilirsiniz.

ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON GEREKİYOR

Cerebral Palsy; duruşu ve hareketi etkileyen, doğum öncesi, esnası ve sonrasında beynin hasar görmesi sonucunda oluşan fiziksel engellilik durumu ve çocukluk döneminde en yaygın görülen hastalık. Doğum öncesinde, sırasında veya bebeğin 3 yaşına gelene kadarki gelişimi esnasında oluşabiliyor. Dünya üzerinde 17 milyon insanda görülen bu hastalık yüksek ateşten oksijen yetmezliğine kadar birçok farklı sebeple meydana gelebiliyor. İlerleyici değil ancak hayat boyu özel eğitim ve rehabilitasyon gerektiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!