Burs ve kredi için tanınan ek süre 22 Şubat’ta doluyor

Güncelleme Tarihi:

Burs ve kredi için tanınan ek süre 22 Şubat’ta doluyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2015 09:45

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu’ndan burs veya kredi almaya hak kazanan ancak gerekli taahhütnameyi onaylatamayan öğrencilere tanınan ek süre, 22 Şubat’ta sona erecek.

Haberin Devamı

2015 yılında ilk defa burs-kredi almaya hak kazanan ancak www.turkiye.gov.tr adresinden burs veya kredi taahhütnamesini onaylatamayan öğrenciler için ayrılan ek sürenin tamamlanmasına 3 gün kaldı. Burs veya kredi kazanan öğrencilerin, PTT üzerinden temin ettikleri e-devlet şifresiyle www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden 22 Şubat Pazar günü saat 23.59’a kadar, adlarına düzenlenmiş burs veya kredi taahhütnamesini onaylatmaları gerekiyor.

Yurtdışında yüksek öğrenim gören öğrenciler için son tarih 31 Mart

Ayrıca yurtdışında yükseköğrenim gören öğrencilerin burs veya kredi taahhütname onaylatma işlemleri ise 31 Mart 2015 tarihinde sona erecek. Bakanlık’tan yapılan açıklamada, “Taahhütname onaylatma süresi bir kez daha uzatılmayacağından öğrencilerin mağdur olmamaları için belirtilen süre içinde gerekli işlemleri yapmaları gerekiyor. Öğrenciler, burs ve kredi ile ilgili bütün ayrıntıları, www.kyk.gov.tr adresinden öğrenebilir” denildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!