Bir günlüğüne üniversiteli oldular

Güncelleme Tarihi:

Bir günlüğüne üniversiteli oldular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 16:48

Ortaokul öğrencileri bir vakıf üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Minik Üniversiteliler Günü’nde, üniversiteli olma fırsatı yakaladı.

Haberin Devamı

Ortaokullular bir günlüğüne üniversiteli oldu. Yaşar Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Merkezi Müdürlüğü ile Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Minik Üniversiteliler Günü’ne, Kavaklıdere Saliha Hüseyin Özyavuz Ortaokulu’ndan 19 öğrenci katıldı. Öğretmenleri tarafından seçilen 5 ve 6’ncı sınıf öğrencileri kampusta akademisyenler, eğitmenler ve gönüllü abla-ağabeyleriyle bir araya geldi.

ÜNİVERSİTELİ ABLA VE AĞABEYLERİYLE
Üniversiteli abla ve ağabeyleriyle birlikte öğle yemeği yiyen minik öğrenciler, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Okay yürütücülüğünde, üç boyutlu karakter tasarlama ve hamurla karakter yapma atölyesinde keyifli anlar geçirip yeni şeyler öğrenme fırsatı da buldu. Minik öğrencilere spor salonunda Yaşar Üniversitesi Basketbol Takımı oyuncuları Gökhan Eğlenoğlu ve Kaan Aksoy tarafından basketbol eğitimi de verildi. Kariyer ve Mezunlar Merkezi Müdürü Dr. Senem Yılmaz, amaçlarının, minik öğrencilerin üniversite ortamını görüp abla ve ağabeylerini rol model olarak alarak onları okumaya, hayatın ilerleyen dönemlerinde hedeflerinin olmasına teşvik etmek olduğunu belirtti.

BAKMADAN GEÇME!