Bakanlar okul açılışı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bakanlar okul açılışı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2013 10:17

İçişleri Bakanı Muammer Güler ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün İkitelli’de yapımı tamamlanan Özel İkitelli Organize Sanayi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin açılışını yaptı.

Haberin Devamı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ( İOSB) katkılarıyla yapımı tamamlanan okul açılışına, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Bilim ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile birlikte İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İkitelli Organize Sanayi Bölge Başkanı Nihat Tunalı, milletvekilleri, iş adamları, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde İçişleri Bakanı Muammer Güler, şöyle konuştu:
“Bir zamanlar İkitelli Sanayi Bölgesi’nin yapısal yönde sıkıntıları olduğunu belirterek, Sayın Başbakanımız bu sorunların çözülmesi için talimat verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş destek vermeseydi sanayi bölgesi bu günlere gelemeyecekti.”

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından Bakanlar Muammer Güler ve Nihat Ergün, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Başkan Kadir Topbaş beraberindeki heyetle birlikte okulun açılış kurdelesini kesti. Açılış toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!