AÜ Rektöründen öğrencilere sürpriz ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AÜ Rektöründen öğrencilere sürpriz ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2019 12:21

AÜ Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, kendisine sosyal medyadan çağrı yapan iki hukuk fakültesi öğrencisini evlerinde ziyaret etti.

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, kendisine sosyal medyadan çağrı yapan hukuk fakültesinde okuyan iki öğrencinin kaldığı eve sürpriz ziyarette bulundu. Abdullah Enes Şahin ve Veysel Eren Bozok isimli öğrenciler, Twitter'dan mesaj yazarak Çomaklı'yı evlerine davet etti. Bu isteği kırmayan Çomaklı, öğrenci evine gitti.

Şahin'in annesiyle telefonda görüşen ve öğrencilerle yemek yiyen Rektör Prof. Dr. Çomaklı, öğrencileri kendi çocuğu gibi gördüğünü söyledi. Öğrencilerin dertlerini ve sorunlarını yakından bilmek istediğini anlatan Çomaklı, şöyle konuştu:
"Biz onlar için çalışıyoruz. Vatana, millete, bayrağa sahip olan çocuklar yetişiyorsa devletimize hiçbir şey olmaz. Bunu yaşadığımız süreçte gördük. Bizim çocuklarımız Türkiye'nin her yerinden üniversitemize geliyor. Biz öğrencilere dört yıl okuyup gidecek gözüyle bakmıyoruz. Aldıkları eğitim ne kadar önemliyse, bundan sonra kendilerinin memleketimize katacakları değer daha önemli. Vatanımıza sahip çıkacak gençlerle bir arada olmamız gerekiyor. Bu konuya önem veriyorum. Bu, ikinci öğrenci evi ziyaretim."

Haberin Devamı

AÜ Rektöründen öğrencilere sürpriz ziyaret

Hukuk fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Abdullah Enes Şahin ise Çomaklı'ya teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Çomaklı'yı çok sevdiklerini söyleyen Şahin, "Rektörümüz öğrencilerin dostu. Bize öğrenciden ziyade çocuğu gibi yaklaşıyor" dedi.

BAKMADAN GEÇME!