AÖL soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte, o tarih!

Güncelleme Tarihi:

AÖL soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak İşte, o tarih
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 11:13

AÖL soruları ve cevapları, sınavın tamamlanmasının ardından öğrencilerin merak ettiği konular arasında yer aldı. Sınavda işaretledikleri yanıtların doğruluğunu teyit etmek isteyen yüz binlerce aday, AÖL soruları ve cevapları konusunda arayışa girdi. Sınavda işaretledikleri yanıtların doğruluğunu teyit edecek olan adaylar, alacakları puanı ve dersten geçip geçemeyeceklerini hesaplayacak. Peki, AÖL sınav soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak? İşte, merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Açıköğretim Lisesi - AÖL sınavları bugün başladı. 18-19 Mart tarihlerinde toplamda 3 oturumda gerçekleşen AÖL'de, sınav soru ve cevapları merak konusu oldu. Peki, MEB'in resmi sitesi üzerinden yayımlanacak olan AÖL sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? 

Açık Öğretim Sınavlarına bu hafta 1 milyonun üzerinde aday girdi. AÖL sınav soruları ve cevapları sınava giren öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. 3 oturumda gerçekleşen AÖL sınavlarında ilk iki oturum 18 Mart, üçüncü oturum ise 19 Mart tarihinde gerçekleşti. Peki Açık Öğretim sınav soru ve cevapları için açıklanma tarihi belli mi?

AÖL 2. dönem sonu giriş belgeleri resmi site üzerinden adaylara duyuruldu. 18-19 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek AÖL 2. dönem sonu sınavı üç oturumda gerçekleştirilecek. Öğrenciler sınav soru ve cevaplarına 3 oturumunda tamamlanmasının ardından erişebilecek. Geçtiğimiz yıllara bakıldığında Açık Öğretim Sınavının soru ve cevap anahatarı sınav maratonunun bittiği günün akşamında yayınlanmış oluyor.

Haberin Devamı

İTİRAZLAR NASIL YAPILACAK?

Sınav sonuçlarına yapılacak olan itirazlar, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne yapılacaktır.

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Ortak Sınavlara İtiraz WEB sayfasına ulaşmak için tıklayın 

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün “Sınav İtirazları Giriş Ekranı” na ulaşmak için tıklayın 

Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne bu yönde yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Sınavlarla ilgili olarak yapılacak tüm iş ve işlemler Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilan ettiği esaslara göre yapılacaktır.

BAKMADAN GEÇME!