AÖL sınavı ne zaman? AÖL sınav yerleri açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

AÖL sınavı ne zaman AÖL sınav yerleri açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 13:45

AÖL 2. dönem sınavları için kısa bir süre kaldı. Mart ayında yapılacak olan ikinci AÖL (Açıköğretim Lise) sınav giriş yerleri günler öncesinden araştırılmaya başlandı. Peki, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2. dönem sınavları ne zaman yapılacak? AÖL sınav yerleri açıklandı mı?

Haberin Devamı

Açıkööğretim Lisesi (AÖL) ikinci dönem sınavları için geri sayım başladı. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) 1. Dönem Sınav 7-8 Ocak tarihlerinde gerçekleşmişti. Açıköğretim Lisesi’nde (AÖL) okuyan öğrenciler, şimdi. 2. dönem sınavını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı AÖL sınav takvimini açıkladı. Buna göre açık sınav ikinci dönem sınavları Mart ayında gerçekleşecek. Peki, AÖL sınavı ne zaman? AÖL sınav yerleri açıklandı mı? İşte, bu sorularun yanıtları ve MEB’in sınav takvimi!

2017 AÇIK LİSE SINAV TARİHLERİ

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) – 2. Dönem Sınavı 18-19 Mart 2017 tarihinde yapılacak.
Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) – 3. Dönem Sınavı 1-2 Temmuz 2017 tarihinde yapılacaktır.

Haberin Devamı

2017 AÖL SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Açık öğretim lisesi öğrencileri sınav giriş belgesini aol.meb.gov.tr sitesinden çıkartabilecek. Gerekli bilgileri girdikten sonra bu sayfa üzerinde giriş belgesini yazdırabilecek. MEB tarafından düzenlenen ikinci AÖL sınav giriş belgesi henüz erişme açılmadı. Resmi bir açıklama yapılmamasına karşın AÖL sınav giriş belgeleri bu hafta açıklanacak. Aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak sınav giriş yerleri sayfasına ulaşabilirsiniz

AÖL SINAV GÜNÜNDE YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKENLER

Açık Öğretim Lisesi Sınav Giriş Belgesi (internetten sisteme girip alınacak),
Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da var ise ehliyet, pasaport)
Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı (zorunlu değil olması önerilir),
Sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.
Öğrenciler, sınav sırasında cep telefonu, hesap makinesi, bilgisayar (diz üstü), kitap, ders notu, silah ve diğer öğrencileri rahatsız edecek hiçbir araç-gereç bulunduramazlar.
Dikkat: Öğrenciler, sınava girerken kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet) ve Sınav Giriş Belgelerini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.

 

 

BAKMADAN GEÇME!