2017 AÖF sınav yerleri sorgulama işlemi - AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Güncelleme Tarihi:

2017 AÖF sınav yerleri sorgulama işlemi - AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 20:47

2017 AÖF sınav giriş belgesinin nasıl alınacağı binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencisi tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş yerleri öğrencilerle paylaşıldı. AÖF sınav giriş yerleri sisteme öğrenci girişi yapılarak sorgulanabiliyor. Öğrenciler AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanmasının ardından AÖF sınav giriş belgelerinin nasıl alınacağını araştırıyorlar. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte, 2017 AÖF sınav yerleri sorgulama işlemi.

Haberin Devamı

AÖF sınav yerleri dün itibariyle açıklandı. Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınavları 29- 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sisteme kayıtlı olan öğrenciler bir yandan çalışmalarını sürdürürken bir yandan da AÖF sınav yerleri bilgisinin de yer aldığı sınav giriş belgelerini edinmeye çalışıyor. Bu belge sınav anında gerekli olan belgelerden biri. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş yerleri de öğrencilerle paylaşıldı. AÖF sınav giriş yerleri sisteme öğrenci girişi yapılarak sorgulanabilecek.

Öğrencilere bir de uyarıda bulunan Anadolu Üniversitesi, İstanbul'da gerçekleştirilecek maraton dolayısıyla kapalı olan yolların bilgisini verdi;

"30 Nisan 2017 tarihinde İstanbul Yarı Maratonu gerçekleştirilecektir. Söz konusu organizasyonun gerçekleştirileceği tarihte yarış parkurunun yapılacağı güzergâh 06:00-13:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağından dolayı sınav binasına erken gitmeniz yararınıza olacaktır. "

Haberin Devamı

AÖF SINAV YERİ SORGULAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

SORUMLU OLACAĞINIZ ÜNİTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF sınav yerleri açıklandı. Öğrenciler, Atatürk Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirildi. Sınav giriş yerleriyle ilgili yapılan duyuruda; ‘29-30 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak olan Ara Sınav için giriş belgeleri yayınlanmıştır. ‘ ifadesi kullanıldı. ATA AÖF’e kayıtlı olan öğrenciler, http://obs.atauni.edu.tr/ sayfasına T.C kimlik bilgileri ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerini edinebilirler.

ÜÇ DERS SINAVI HAKKI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerin 3 dersten kalmaları halinde dönem tekrarına kalmadan aynı süre içerisinde bu sınavları verebilecek. Kayıtlı olduğu bölüm içerisinde tüm dersleri vermesine rağmen 3 dersten başarılı olamayan öğrenciler değiştirilen sistem ile belirtilen tarihler içerisinde bu dersleri geçebilecek. Rektör Gündoğan’ın yaptığı açıklamaya göre 3 ders sınavı 22 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınav merkezleri ise Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak değerlendirmeler sonrasında açıklanacak. Cezaevinde bulunan öğrencilerin sınavları ise yine 22 Temmuz tarihinde bulundukları cezaevinde yapılacak. Yurt dışı programı çerçevesinde üniversiteye kayıtlı olan öğrenciler 13 Ağustos 2017 tarihinde bu sınavlara girebilece

 

BAKMADAN GEÇME!