AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir? AÖF sınav giriş belgesi almak için yapılması gerekenler!

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir AÖF sınav giriş belgesi almak için yapılması gerekenler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 16:10

AÖF sınav yerleri geçtiğimiz günlerde öğrencilerin erişimine açıldı. Milyonlarca öğrencinin kayıtlı olduğu açıköğretim bahar dönemi ara sınavları 29- 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Kısa bir süre sonra sınava girecek olan öğrencilerin sınav öncesinde eksik belgelerini tamamlaması gerekiyor. Bu belgelerden biri de sınav giriş belgesi. Peki ,AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir? İşte, sınav giriş belgesi almak için yapılması gerekenler!

Haberin Devamı

AÖF bahar dönemi ara sınavları 29- 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Sınav çalışmalarını sürdüren öğrenciler bir yandan da eksik belgelerini tamamlamaya çalışıyor. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? Sınav anında gerekli belgeler hangileri? AÖF öğrenci giriş ekranı ve sürece ilişkin tüm merak edilenler detayda!

Öğrenciler, sınav giriş belgelerini AÖF'ün resmi internet sitesinde yer alan öğrenci giriş ekranına E-Posta Adresi (veya T.C. Kimlik Numarası) ve şifre ile giriş yaptıktan sonra ekrana gelen sayfada üst bölünde yer alan Bilgilendirme paneli veya Sınav İşlemleri sekmesinden öğrenebilecekler.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SINAV YERLERİ

Anadolu Üniversitesi sınav yerleri için herhangi bir duyuru yayınlanmadı ancak sisteme kayıtlı olan öğrenciler AÖF öğrenci giriş ekranı üzerinden kendi profillerine girerek sınav yerlerini öğrenip giriş belgelerini edinebiliyorlar.

Haberin Devamı

ATA AÖF SINAV YERLERİ

ATA AÖF sınav yerleri açıklandı. Öğrenciler, Atatürk Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirildi. Sınav giriş yerleriyle ilgili yapılan duyuruda; ‘29-30 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak olan Ara Sınav için giriş belgeleri yayınlanmıştır. ‘ ifadesi kullanıldı. ATA AÖF’e kayıtlı olan öğrenciler, http://obs.atauni.edu.tr/ sayfasına T.C kimlik bilgileri ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerini edinebilirler.

AÖF SINAVINDA GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

 

BAKMADAN GEÇME!