AÖF kayıt yenileme ve AÖF ders ekle-sil bugün sona eriyor!

Güncelleme Tarihi:

AÖF kayıt yenileme ve AÖF ders ekle-sil bugün sona eriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 09:32

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri bugün sona eriyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi AÖF bahar dönemi için kayıt yenileme 4 Mart Cuma günü son buluyor. AÖF öğrencilerinin bugün saat 23:30'a kadar kayıt yenileme işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

Haberin Devamı

Yüz binlerce AÖF öğrencisini yakından ilgilendiren AÖF bahar dönemi kayıt yenileme bugün sona eriyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 öğretim yılı bahar dönemi (ikinci dönem) ders ekle-sil işlemleri 22 Şubat'ta başlamıştı. Kayıt yenileme için son tarih 4 Mart 2016 Cuma.

Öğrencilerin en geç bugün saat 23:30'a kadar kayıt yenileme harç ücretlerini yatırmaları ve kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Eğer hala kayıt yenileme işlemini yapmadıysanız; aşağıdaki görsele tıklayarak AÖF kayıt yenileme ve ders ekle-sil ekranına ulaşabilirsiniz.

AÖF kayıt yenileme ve AÖF ders ekle-sil bugün sona eriyor

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ HANGİ BANKAYA YATACAK?

AÖF kayıt ücretlerini yatıracak olan adayların, kayıt ücretlerini yatırmak için birden fazla seçeneği bulunuyor. Bu seçenekler;

Haberin Devamı

DERS EKLE - SİL İŞLEMLERİ DE BUGÜN SONA ERİYOR!

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ve ders ekle-sil işlemleri aof,anadolu.edu.tr internet sitesinden öğrenci girişi ile yapılabiliyor. Harç ücretlerinin ödeme bilgileri ders ekle-sil ekranından ya da işlemlerin tamamlanmasının ardından çıktı olarak alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü ekranından öğrenilebiliyor.

Vakıfbank Şubelerine Ödeme

Vakıfbank'ın herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaranız ile kayıt yaptıracağınız kayıt türü - program belirterek ödemenizi gerçekleştiriniz.

Vakıfbank İnternet Bankacılığından Ödeme

Vakıfbank’ta internet bankacılı kullanan adayların Vakıfbank'ın http://www.vakifbank.com.tr internet sitesindeki “İnternet Bankacılığı" menüsünden internet şifresi ile;

Ödemeler > Eğitim ve Sınav Ödemeleri > Üniversite Harç İşlemleri’ne sırasıyla tıklamaları gerekiyor. Daha sonra Üniversite seçeneğinden “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi/Uzaktan eğitim Ödemelerini” seçmeliler.

Öğrenci numarası olarak T.C kimlik numarasını doğru şekilde girerek “Devam” butonuna tıklamalılar. Bir sonraki sayfada kayıt türü - programa göre yapmanız gereken ödeme tutarları görülecek ve onaylamanız istenecektir. Onaylama işleminden sonra ekranda görülecek dekontun dökümü yazıcıdan alınarak öğrenim süresince saklanmalıdır.

Haberin Devamı

Vakıfbank ATM'lerinden Kartsız Ödeme

Parabankomat ATM'lerde, Giriş tuşuna basarak ulaşacağınız “Ödemeler” seçeneğinde yer alan “Üniversite” işlemini seçtikten sonra ATM ekranında görünen Anadolu Üniversitesi AÖF kodunu ve ardından T.C. kimlik numaranızı girerek, borçlarınızın listelendiği ekranda kayıt yaptıracağınız programa ait tahsilâtı seçip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank ATM'lerinden Kartla Ödeme

Vakıfbank Bankomat 7/24 kartınızla giriş yaptıktan sonra Ödemeler => Üniversite işlemini gerçekleştirdikten sonra ATM ekranında görünen Anadolu Üniversitesi AÖF kodunu ve T.C. kimlik numaranızı girerek, borçlarınızın listelendiği ekranda kayıt yaptıracağınız programa ait tahsilâtı seçip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz bilgilerini girerek başkasına ait ödeme de yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşleminizin sonuçlandığından emin olduktan sonra ATM'den aldığınız makbuzu saklayınız.

Telefon Bankacılığı ile Ödeme

Vakıfbank İnternet müşterisi olanlar 444 0 724 Vakıfbank telefon bankacılığını arayarak sırası ile Bankacılık Hizmetlerini, 12 haneli Vakıfbank müşteri numarasını, “8 haneli İnternet şifresi”ni tuşlayıp, Müşteri Temsilcisine bağlanarak ödemelerini yapabilir.

Kredi Kartı İle Ödeme

İnternet başvurunuzu yaptıktan ve bilgilerinizi onayladıktan sonra “Ödeme Yap” butonuna tıklayarak herhangi bir bankanın kredi kartı ile ödemenizi yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!