AÖF Ara sınav giriş yerleri (Soru ve cevaplar açıklanacak mı?)

Güncelleme Tarihi:

AÖF Ara sınav giriş yerleri (Soru ve cevaplar açıklanacak mı)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2014 14:04

AÖF'te ara sınav heyecanı bu sabah itibariyle başladı. Bugün saat 16.00'ya kadar sürecek olan sınavlar, yarın da devam edecek. AÖF sınav sonuçlkarının ne zaman açıklanacağı hakkında şimdilik bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Cumartesi-Pazar olmak üzere iki gün sürecek olan AÖF sınavları için giriş belgenize ulaşmak için AÖF’ün öğrenci işleri sayfasından kendi hesabınıza giriş yaparak belgenizi alabilirsiniz.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin uzaktan eğitim programı olan Açıköğretim Fakültesi’nin vize yüzde 30 olarak başarı notuna etki ediyor. Final ise yüzde 70.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Ara sınav sonuçları bir ay içinde açıklanması bekleniyor. Kurumdan herhangi bir açıklama gelemese de geçmiş dönemlere bakıldığında sınav sonrası bir ay içerisinde açıklandı.

AÖF SINAV TAKVİMİ
AÖF sınav takvimi belli oldu. Bu yıl AÖF sınavları şu tarihlerde gerçekleştirilecek: Güz Dönemi Ara Sınavları: 6-7 Aralık 2014 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları: 24-25 Ocak 2015 Bahar Dönemi Ara Sınavları: 25-26 Nisan 2015 Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları: 6-7 Haziran 2015

Sınavda hangi konuların çıkacağına dair Anadolu Üniversitesi bir kılavuz yayınladı. Kılavuza ulaşmak için TIKLAYINIZ

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?
Sınav giriş belgenizi, TC Kimlik numaranız ve şifrenizle, AÖF’ün öğrenci sayfasına girerek sınav giriş yerinizi öğrenebilir ve çıkış alabilirsiniz.
Sayfaya ulaşmak için tıklayınız

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrencilerin 2014-2015 öğretim yılı Güz Dönemi Ara Sınavı 6-7 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Haberin Devamı

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler
Sınav Giriş Belgesi
Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi
(Öğrenci kimlik/tanıtım kartını kaybeden öğrencilere kimlik veya tanıtım kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi verilmektedir. Kimlik/tanıtım kartı başvurusu yapmayan öğrencilere bu belge verilmeyecektir.)

Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi
(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar)

Haberin Devamı

Sınava giriş için gerekli bu üç belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz!

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini http://aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Girişi bölümünden TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

Öğrenci Kimlik Kartı
2014-2015 öğretim yılında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin önlisans ve lisans programlarına

- ÖSYS Yeni Kayıt

- Anadolu Üniversitesi Yurtdışı Öğrenci Giriş Sınavı (AYÖS)

- Af Kapsamında (6353 sayılı Kanun)

- ÖSYS Ek Yerleştirme

- Dikey Geçiş

- İkinci Üniversite

- Lisans Tamamlama

- Yatay Geçiş

kayıt türlerinden kayıt yaptıran öğrenciler, öğrenci kimlik kartlarını bağlı oldukları AÖF bürosundan alabilirler.

Haberin Devamı

Öğrenciler, öğrenci kimlik kartını, Öğrenci Bilgi Formu ve Nüfus Cüzdanı gibi resmi bir kimlik kartlarıyla birlikte bağlı oldukları AÖF bürosundan alabilirler.

AÖF Ara sınav giriş yerleri (Soru ve cevaplar açıklanacak mı)

BAKMADAN GEÇME!