AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı

Güncelleme Tarihi:

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2015 15:40

Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerin 12-13 Aralık 2015 tarihinde girdikleri Açıköğretim AÖF güz dönemi ara sınavı sonuçları açıklandı. AÖF sınav sonuçları 2015'in açıklanmasını merakla bekleyen öğrenciler sınav sonuçları haberimizde yer alan linke tıklayarak öğrenebilirler.

Haberin Devamı

12-13 Aralık 2015 tarihinde Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik yapılan AÖF 2015 sınavı sonuçları açıklandı mı? Açıköğretim Fakültesi henüz AÖF 2015 sınav sonuçlarını açıklamadı. Sınav sonuçlarının açıklanması heyecanla bekleniyor.

Açıköğretim Fakültesi AÖF 2015 sonuçlarını sınavın yapıldığı günden itibaren yaklaşık 9-16 günlük bir sürede açıklamaktadır. Bu nedenle öğrenciler AÖF 2015 sonuçlarını bu ay sonuna kadar AÖF'nin internet adresindeki sınav sonucu sorgulama sayfasından öğrenebilecekler. 

AÖF 2015 SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yer alan önlisans ve lisans programlarına kayıtlı öğrenciler Açık Öğretim Sınav Yayınlama Sistemi üzerinden açıklanacak olan sınav sonuçlarını Öğrenci Girişi bölümünden TC Kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak öğrenebilirler.

Haberin Devamı

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı

Eğer sisteme giriş şifrenizi unuttuysanız giriş sayfasında bulunan “şifremi unuttum” sekmesinden ya da “Tek Kullanımlık Kod ile oturum açmak istiyorum” seçeneğinden yeni şifre isteyerek sisteme giriş yapabilirler.

Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih 28 Aralık- 3 Ocak olarak bekleniyor. Sonuçlar AÖF sistemi üzerinden öğrenilebilecek.

AÖF 2016 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenim gören öğrenciler AÖF Güz Dönemi Final Sınavları'na 23 Ocak - 24 Ocak 2016 tarihlerinde katılacaklar. AÖF Güz Dönemi Final Sınavı sonuçları ise yine sınav tarihinden sonraki 15 gün içerisinde açıklanacak.

2016 Bahar Dönemi ara sınavları 16 Nisan- 17 Nisan 2016'da, Bahar Dönemi final sınavı 04 Haziran-05 Haziran 2016'da yapılacak. Her iki dönemin tek ders sınavları ise 16 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

AÖF 2015 GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI SORULARI VE CEVAPLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR? 

12-13 Aralık 2015 tarihlerinde yapılan AÖF güz dönemi ara sınavlarının soru ve cevaplarına Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sınav Yayınlama Sistemi sayfası üzerinden giriş yapılarak ulaşılabiliyor. AÖF güz dönemi sınavlarının soru ve cevaplarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

AÖF DEĞERLENDİRME SİSTEMİ

Anadolu Üniversitesi merkezi açıköğretim ve uzaktan öğretim sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki dönemlik-kredili sisteme dayalı olarak yürütülen program ve bölümlerin ölçme ve değerlendirmesinde kullanılan “Bağıl Değerlendirme Sistemi” kaldırılarak yerine “Öğrenci Değerlendirme Sistemi” getirilmiştir.

Yeni sistemde, öğrencilerin bir dersten başarılı sayılabilmesi için 35,00 ya da üzerinde başarı puanı alması gerekmektedir. Fakülte tarafından öğrencilere bir yarı yılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması yapılır. Öğrenciler fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 krediyi geçmeyecek şekilde üst yarı yıldan ders seçebilir. ÖSYM tarafından yapılan AÖF sınavının sonuçları ÖSYM sonuç açıklama sistemi üzerinden açıklanacaktır. Bu nedenle güncel olarak AÖF sonuçları her gün sistem üzerinden takip edilmelidir. Bu sayede sonuçların açıklanacağı tarih öğrenilebilir. 

Haberin Devamı

Sonuçlar açıklandıktan sonra ise sizler kolaylıkla ÖSYM’nin sonuç açıklama ekranına sizlere verilmiş olan aday şifrenizi ve T.C. kimlik numaranız ile girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. AÖF sınav sonuçlarının 28 Aralık 2015 - 3 Ocak 2016 tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Sonuçlar AÖF sistemi üzerinden öğrenilebilecek.  AÖF Sınav Sonuçları açıklandı mı? Bu sorunun cevabını önümüzdeki günlerde hep birlikte öğreneceğiz.

BAKMADAN GEÇME!