Ankara'da Bugün Okullar Tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

Ankarada Bugün Okullar Tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 08:57

Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 5 Ocak Salı yani bugün bir çok ilde eğitim ve öğretime ara verildi. Meteoroloji dün akşam saatlerinde Ankara'da da kar yağışının başladığını açıkladı. Peki; bugün Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'daki okulların tatil kararı için gözler Ankara Valiliği'nde...

Haberin Devamı

Yoğun kar yağışı ve don olayları nedeniyle ulaşımın zorlaştığı şu günlerde öğrencilerin zarar görmemesi için kar tatili kararları ardı arkasına gelmeye başladı. Yurdun bir çok ilinde bugün eğitim ve öğretime ara verildi. Ancak Ankara'da dünden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle başkentli öğrenciler ''Ankara'da okullar tatil olacak mı?'' diye araştırmaya başladılar.

ANKARA'DA HAVA DURUMU KAR YAĞACAK MI?

Ankara'da kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı. Ankara'nın hava durumu raporu ise meteoroloji tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Ankara'da başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini daha da arttıracak. Kar kalınlığının ise 5 - 15 santimetre olması bekleniyor.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Henüz Ankara Valiliği'nden yapılan resmi bir açıklama yok. Ancak herhangi bir açıklama ve gelişme olması halinde haberimizin içerisinden duyurulacaktır.

Haberin Devamı

YOĞUN KAR YAĞIŞI OLAN İLLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, bugün günü Düzce, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Konya, Aksaray, Niğde, Kayseri, Sivas, Karaman, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Diyarbakır, Tunceli, Bingöl, Mardin, Batman, Bayburt, Şırnak, Muş, Siirt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin illerinde kar ve yoğun kar yağışı bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!