Üniversitede aile danışmanlığı eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede aile danışmanlığı eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 11:32

Bir vakıf üniversitesi, ‘Yaşam Boyu Hizmet’ sloganıyla Aile Danışmanlığı sertifika programı açacak. Katılımcılar program sonunda ‘Aile Danışmanı’ olarak alanda çalışabilecek.

Haberin Devamı

Aile Danışmanı sertifika programı açılıyor. İstanbul Gedik Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika Programı’nın yaklaşık altı aya yayılacak eğitimin ilkini GÜYEM (Yaşam Boyu Eğitim Merkezi) kapsamında yapılacak. Programa psikoloji, psikolojik danışma ve rehberlik, sosyal hizmetler, çocuk gelişimi, sosyoloji, pratisyen hekim, psikiyatri hemşireliği alanlarında lisans mezunu olanlar katılacak. Katılımcılar program sonunda ‘Aile Danışmanı’ olarak alanda çalışma yetkinliğine sahip olacak.

DAHA MUTLU AİLELER

Açılacak program ‘Yaşam Boyu Hizmet’ sloganıyla, ailelerin daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı olabilmesini sağlamak, aile bireylerinin sorunlarının bilimsel olarak kültürel ve psikolojik yönlerini incelemek ve bu sorunları ortadan kaldıracak donanıma sahip olarak çeşitli kurum ve kuruluşlarda aile danışmanlığı hizmetlerini etkili biçimde sunabilen meslek elemanları yetiştirmeyi amaçlıyor. Yer alan dersler ve içerikler, bu amaca hizmet edecek kapsamda düzenlendi. Dersleri yürütecek öğretim elemanları, kendi alanlarında yüksek akademik yetkinlikle donatılmış akademisyenlerden oluşuyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!