91 üniversiteliye 91 altın

Güncelleme Tarihi:

91 üniversiteliye 91 altın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2015 17:53

2015 Lisans Yerleştirme Sınavları’nda (LYS) dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Türkiye İş Bankası sınavda üstün başarı gösteren 91 öğrenciye altın dağıttı.

Haberin Devamı

Türkiye İş Bankası, 1971 yılından beri her yıl üniversite sınavlarında dereceye giren, bankanın yaşına eşit sayıda öğrenciyi ödüllendiriyor. 2015 LYS’de üstün başarı gösteren 91 öğrenci başarı plaketlerini Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’nin katıldığı törende aldı. Bali, ailelere teşekkür ederek şunları söyledi:

“Çocuklarımızı kutluyorum. 2 milyon öğrencinin arasından böyle bir başarıyı kazandılar. Her sene, o yıl bankanın kaçıncı kuruluş yıldönümü ise o kadar öğrenciyi ödüllendiriyoruz. Bu yıl 91’inci kuruluş yıldönümümüz. Şu ana kadar 3 bin öğrenciyi ödüllendirdik. Şu an bir kısmı ile birlikte çalışıyoruz.”

Bizi gururlandırıyor
Bedirhan Okdağ (Galatasaray Üniveristesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi-TS-2 13’üncüsü): Bu bizi gururlandırıyor. Böyle bir ödül almak önümüzü açıyor. Bu, başarıyı daha çok teşvik ediyor. Gençlerin böyle önemli insanlarla bir arada olması çok büyük bir tecrübe.

Haberin Devamı

Başarıya teşvik ettiler
Bahadır Aslan (Galatarasay Üniversitesi Hukuk Fakültesi- TM 11’incisi): Böyle bir organizyon yaparak bizi aradılar. Bu çok sevindirici. Bizi başarıya daha da teşvik ettikleri için teşekkür ediyorum.

Kendimi şanslı hissediyorum
Arıkan Tutku Bilge (Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi - TS-1 11’incisi): Kendimi şanslı hissediyorum. Bu kadar büyük bir olay olmasını beklemiyordum. Bir formalite değil. Düzenleyenlere teşekkür ederim.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!