58 yaşında yüksek lisans yaptı

Güncelleme Tarihi:

58 yaşında yüksek lisans yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2019 16:25

Muş’ta yaşayan 58 yaşındaki Yaşar Özen, açık lise ve üniversiteyi bitirdikten sonra Muş Alparslan Üniversitesi Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Yedi çocuğu ve dokuz torunu olan Özen, şimdi de doktora yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Hasköy Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdür Vekili olarak görev yapan Yaşar Özden, okumanın yaşının olmadığını gösterdi. Açıköğretim lisesini bitirdikten sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bitlis Meslek Yüksekokulu ile Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Özden, Muş Alparslan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Doktora için hazırlanan Yaşar Özen, "Servetim ilim olsun düşüncesine sahibim. Yokluklar içinde büyüdüm. Babam üç eşi 24 kardeşim vardı. Sıkıntılara rağmen lise ve üniversiteyi bitirdikten sonra yüksek lisansımı tamamladım. Şimdi de doktora yapacağım. Beşikten mezara kadar öğrenim, benim ilkem oldu. Amacım gençlere örnek olmak" dedi.

58 yaşında yüksek lisans yaptı

Haberin Devamı

Muş Alparslan Üniversitesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Kıran da Yaşar Özen’in yüksek lisansını başarıyla tamamladığını söyleyerek, "Yedi çocuk, dokuz torun sahibi olarak bu başarıya imza attı. 24 kardeş arasında eğitime çok önem veren Yaşar Özen bu ülkede takdir edilecek bir insan" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!