31 Aralık 2015 okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

31 Aralık 2015 okullar tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 16:34

31 Aralık 2015 yarın okullar tatil edilecek mi? Yarın okullar tatil mi? Öğrencilerin merakla beklediği tatil haberi ile ilgili gelişmeler haberimizde.

Haberin Devamı

Meteoroloji 'nin son günlerde uyardığı soğuk hava bugün kendini yoğun bir şekilde gösterdi. Kar yağışı sebebiyle yarın okullar tatil olacak mı? Sorusu öğrenciler ve veliler için merakla bekleyişe sebep oldu.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

İstanbul için yapılan yoğun kar yağışı uyarısı ile beraber İstanbul bugün karlı bir sabaha merhaba dedi. Meteoroloji yoğun kar uyarısı vermeye devam ederken İstanbul Valiliği tarafından tatil konusu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Ankara içinde henüz bir tatil kararı çıkmadı.

HANGİ BÖLGELERDE OKULLAR TATİL?

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yaptığı açıklamada, Samsun’un Ayvacık İlçesi’nin tamamı, Salıpazarı İlçesi’nde bazı köyler ile Canik İlçesi’nde taşımalı eğitim veren okullarda yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Çorum’da da yoğun kar yağışı hakim. il genelindeki tüm okullar bugün ve yarın tatil edildi. Çorum Valiliği’nden gelen açıklamaya göre, bugün ve yarın kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerde ilk ve orta dereceli tüm okulların tatil edildi.

Haberin Devamı

Ayrıca Sivas ve Tokat'ta da kar yağışından dolayı okullar tatil edildi.

Hava durumuna göre ve yapılan değerlendirmelere göre yine çeşitli illerden kar tatili haberi gelmesi bekleniyor.

31 Aralık 2015 okullar tatil mi

KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK

Meteoroloji'den gelen açıklamada, İstanbul'da çarşamba, perşembe ve cuma gecesi kar yağışının devam edeceği açıklandı.

Marmara Bölgesi’nin bazı kesimlerinde 60 saatte toplam 60 cm kar yağışı görülebileceğini belirten yetkililer, uyarıda bulundu.

Özellikle trafiğe çıkanların dikkatli olmasında yarar var.Trafiğe çıkmak istenler hava durumu ve trafik yol durumu kontrollerini yapmaları da önem taşıyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara'nın Doğusu ve Batı Karadeniz'de yoğun kar yapışı bekleniyor. Kuzeybatı kesimlerinde halen devam etmekte olan yağışları bugün öğleden sonra etkisini artırarak yarın yani 31.12.2015 perşembe gününe kadar ve 01.01.2016 cuma güne kadar devam edecek. Marmara'nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Balıkesir) ile Batı Karadeniz'de (Bolu, Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop) yağışların yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunda da yine aynı şekilde yoğun kar yağışı mevcut. Yarın 31.12.2015 Perşembe ve 01.01.2016 Cuma günleri Doğu Karadeniz (Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin) ile Doğu Anadolu'nun doğusunda (Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis, Van, Ağrı, Muş, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ardahan) beklenen yağışlar yoğunlaşacak.

Yağışlar 02.01.2016 Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren yavaş yavaş etkisini kaybedecek.

31 Aralık 2015 okullar tatil mi

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!