30’uncu yıla kutlama

Güncelleme Tarihi:

30’uncu yıla kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 14:42

Özel bir eğitim kurumu 30’uncu kuruluş yıldönümünü, öğrencilerin hazırladığı gösteriyle kutladı. Projesi kapsamında Koruncuk Vakfı için de bağış toplandı.

Haberin Devamı

Özel bir kurum, 30’uncu kuruluş yıldönümünü 29 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen bir törenle kutladı. Anabilim Eğitim Kurumları, sergi ve kokteyl ile yapılan açılıştan sonra, okulun Ataşehir Kampüsü Konferans Salonu’ndaki ‘inci’ temasıyla hazırlanan programa geçildi. Okan Karacan’ın sunduğu ‘30’uncu Yıl’ programı, barkovizyon gösterisiyle başladı. Ardından öğrenciler sahnede yeteneklerini sergiledi. Öğrencilere, İstanbul Dans Factory ekibinden Marmara Üniversitesi Korosuna, İstanbul Devlet Opera Balesinden, Yol Project ekip üyelerine kadar birçok kişi ve grup da eşlik etti. Program boyunca “Anabilim İncileri Koruncuk İncilerine El Veriyor” projesi kapsamında Koruncuk Vakfı için bağış toplandı. Gecede Koruncuk Vakfı yönetiminin de hazır bulundu.

Haberin Devamı

Sosyal sorumluluk projesine destek veren herkese teşekkürlerini sunan Anabilim Eğitim Kurumları İcra Kurulu Üyesi Seda Zeynep Aytaçlı, şunları söyledi:
Eğitim sektöründe çalışmanın en gurur verici yanı anaokulunda, ilkokulda Anabilim Ailesine katılan minicik öğrencilerimizin bu sahnede bu özel gecede muhteşem performanslarıyla büyüdüklerine tanıklık etmek. Anabilim markası, ülke gerçeklerine duyarlı, sorunlara bilimsel ve evrensel çözümler üreten, eğitimdeki gelişmeleri sadece takip eden değil, aynı zamanda eğitime yön veren bir eğitim kurumu olarak önemli bir değer olmaya devam edecek. Eğitimi K12 bütünlüğünde layığıyla sunan çok az sayıda kalmış eğitim kurumları arasından bizleri seçen siz değerli velilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Öğrencisinden velisine, çalışanından paydaşına biz kocaman bir aileyiz, nice 30 yıllara.”

BAKMADAN GEÇME!