Eğitim ve Uygulama Okulu'nda Down Sendromlu öğrencilere

Güncelleme Tarihi:

Eğitim ve Uygulama Okulunda Down Sendromlu öğrencilere
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 15:26

Eğitim ve Uygulama Okulu'nda Down Sendromlu öğrencilere

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEMKIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu'nda down Sendromlu öğrenciler için düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sekman, İtfaiye Müdürü Koray Aslan ve itfaiye ekipleri ile Mehmet Işıtan Uygulama Okulu'nu ziyaret ettiler. Belediye tarafından uygulama okulda bulunan öğrencilere Türk bayrağı, balon ve çeşitli hediyeler verildi. Bu arada öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte düzenlenen günde bayram etkinliği yaşarken, Belediye Başkan Yardımcı Bakır ile beraberindekiler, çocukların sevinçleri karşısında duygulu anlar yaşadılar.

Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır yaptığı açıklamada, "Down sendromu nedeniyle okulumuzu ziyaret edip, öğrencilerimizi gördük Okulumuzun eksiklikleri konusunda okul yöneticileri ve aileleriyle görüştük, yardımcı olmaya çalışacağız. Onların yanlarında olup, çocuklarımızı kutlamak istedik. Öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olmak bizleri de mutlu ederken duygusal anlar yaşamış olduk. Bu vesileyle okulumuzun eksikliklerini Belediye olarak kısa zamanda gidermeye çalışacağız. Onlar bizim çocuklarımız" dedi.

Okul Müdürü Sami Yanık ise bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!