Eğitim ve bilgi merkezlerine kayıtlar başladı

Güncelleme Tarihi:

Eğitim ve bilgi merkezlerine kayıtlar başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 14:47

Eğitim ve bilgi merkezlerine kayıtlar başladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin Antalya'nın sosyo-ekonomik açıdan imkanları kısıtlı iki noktası, Zeytinköy ve Ermerek'te ilk ve ortaokul öğrencilerine ders desteğiyle birlikte sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne kayıtlar başladı

Muratpaşa Belediyesi'nce Zeytinköy ve Ermenek Mahallesi'nce ilk ve ortaokul öğrencileri için oluşturulan ve TEOG'da büyük başarı sağlayan Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne kayıtlar başladı. Zeytinköy ve Ermenek Eğitim Bilgi Merkezleri, 2016-2017 eğitim öğretim yılında 700 öğrenciye eğitim desteği sunacak. Merkeze kayıt başvuruları konusunda 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi'nden bilgi alınabilecek.

KURSTA VERİLECEK DERSLER

Yeni eğitim- öğretim dönemine 3 Ekim 2016'da başlayacak olan eğitim ve bilgi merkezlerinde, öğrencilere, Türkçe, Fen bilgisi, sosyal bilgiler, matematik ve İngilizce ders desteği verilecek. Derslerin yanı sıra öğrencilerin kişisel gelişimine destek sağlamak amacıyla, gitar, tiyatro, bilgisayar kodlama, satranç, halk oyunları, sportif aktiviteleri ve zeka oyunları gibi özel dersler de verilecek.

Eğitim ve bilgi merkezlerinde; 2'nci ve 8'inci sınıf öğrencilerine eğitim-öğrenim desteği sağlanırken, aynı zamanda sosyal becerilerin gelişmesine yardımcı programlar da uygulanacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!