Eğitim Kısaları

Güncelleme Tarihi:

Eğitim Kısaları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2002 17:01

Haberin Devamı


Çocuklara balo 

Yapı Kredi Leasing ve Kemer Golf&Country Clubın birlikte düzenlediği çocuk Esirgeme Kurumunun Yılbaşì Partisi, Kemer Country Orman Evinde yapıldı. Yapı Kredi Leasingin üç yıldır ''çocukları koruma, fiziki ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak'' amacıyla Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu 0-6 yaş grubuna yönelik yaptığı sosyal faaliyetlere bir yenisi daha eklendi. Yeniyıl partisinde bir araya gelen çocuklar, Kemer Golf& Country Clup Orman Evinde doyasıya eğlenme şansı buldu.


Compex Digitalden ''e-yaşam''

Compex Digital, 8inci Ev ve İş Yaşam Teknolojileri Fuarını 30 Aralık -2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirecek. Fuarda donanım, yazılım, telekom, akıllı ev ve beyaz eşya elektronik ve internet şirketleri, geleceğin iş ve yaşam tarzını gösterecek. Teknoloji dünyasìnìn yoğun katılımıyla gerçekleşecek fuarın konsepti ise '' e-yaşam'' olarak belirlendi. Katılımcı kuruluşlar, bu sayede geleceğin digital Türkiyesi hakkında en geniş perspektifi sunacak.

Haberin Devamı

Yılın son kermesi
Öğenciler ve okul aile birliği, Nurettin Teksan ilköğretim okulu için çalışìyor. Fenerbahçe Nurettin Teksan İlköğretim Okulu geleneksel kermesi 31 Aralık 2002 tarihinde yapılıyor. Öğrenci ve velilerin el emeği ürünlerinin yer alacağı kermesi ziyaret edenler, yeni yılın son alışverişini gerçekleştirebilirler.

AKM'de konser

Selda Baºcan ve Kardeƒ Trkler 6 Ocakta Atatrk Kltr Merkezi (AKM)nde. Ruhi Su Kltr ve Sanat Vakfì tatafìndan dzenlenen geceye uzuzn zamandìr ÿstanbulda konser vermeyen Selda Baºcan, yeni çalìƒmalarìnì seslendirecek. Gecede, Kardeƒ Trklerden sonra Ruhi Su Dostlar Korosuda sahne alacak. saat 20.00da baƒlayacak olan konserin biletleri, Ruhi Su Kltr ve Sanat Vakfì (0212 245 40 32), AKM Giƒesi ve Biletix,comdan alìnabilir.

Üniversiteliler, nevresim deseni tasarladı

Üniversitelerin tekstil tasarım bölümü öğrencileri arasında düzenlenen ''Taç Nevresim Deseni Tasarìm Yarışması-2002'' sonuçlandı. 18 Aralıkta Zorlu Holding Plaza Auditoriumda düzenlenen törenle, dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada, Tekstil Tasarımcıları Derneği Özel Ödülünü Dokuz Eylül Üniversitesi ögrencisi Aysun Doğrul kazandı. Mimar Sinan Üniversitesinden Çetin Yıldız, ile Dokuz Eylül Üniversitesinden Dilek Oktay Yurt ve Serap Dirik ise Ev Tekstilcileri Derneği Özel Ödüllerine sahip oldu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!