Eğitim-Bir-Sen'den iftar programı

Güncelleme Tarihi:

Eğitim-Bir-Senden iftar programı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 10:01

Eğitim-Bir-Sen'den iftar programı

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - EĞİTİM-Bir-Sen Finike Temsilciliği tarafından sendika üyelerine yönelik iftar yemeği düzenlendi.
Finike İmam Hatip Lisesi pansiyonunda düzenlenen iftar yemeğine Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri, sendika üyeleri ve aileler katıldı.
Eğitim-Bir-Sen Finike Temsilcisi Ertuğrul Turgut, Türkiye'nin en büyük sendikası olduklarını belirterek, "Eğitim-Bir-Sen birlerle yola çıktığı günden bu yana 25 yıldır hep büyüyerek, emin adımlarla bu kutlu yolculuğuna devam ediyor" dedi.
İlçedeki üye sayılarının 241 olduğunu kaydeden Turgut, "241 üye sayısına ulaşmamızda gece gündüz demeden bazen bir kişi için defalarca üyenin ayağına giden fedakar ilçe yönetim kurulumuza, işyeri temsilcilerimize ve bütün üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İftar yemeğinin sonunda 2017 yılında emekli olan Eğitim-Bir-Sen üyelerinden Yusuf Kılıç, Mustafa Bayraktar, Havi Yıldırım, Vedat Aras ve Hatice Bahar'a plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!