Eğitim Bir-Sen Yüksekova temsilciğinden iftar yemeği

Güncelleme Tarihi:

Eğitim Bir-Sen Yüksekova temsilciğinden iftar yemeği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 14:32

Eğitim Bir-Sen Yüksekova temsilciğinden iftar yemeği

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA,(Hakkari), (DHA)-MEMUR-SEN Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir-Sen Yüksekova Temsilciliği tarafından iftar yemeği verildi. 
İftar programına, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, kurum amirler ve yaklaşık 500 Eğitim Bir-Sen üyesi katıldı.
İftar programına katılan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, programı düzenleyen Eğitim Bir-Sen'e teşekkür etti.
Kaymakam Kaşıkçı,"Yüksekova dediğimiz zaman,bir çok kişinin tayini ilk çıktığı zaman kara kara düşünülen bir yer olarak anılıyordu.İlçede huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla birlikte artık buranın imajı değişti.Yaklaşık 1,5 yıldır burada görev yapıyorum. Yüksekova ilçesi ilklerin yaşandığı bir dönem yaşadı eğitimden altyapısına her alanda ilkler yaşandı.Çok güzel hizmetler yapıldı.Bundan sonra da bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. İlçede başlattığımız  kanalizasyon ve su şebekesi çalışmalarının  yüzde 90’ı tamamlamış olduk.Mahallelerimizin büyük çoğunun kanalizasyon sorunu bitmiş durumda." dedi.
Kaymakam Kaşıkçı,  terör örgütü PKK'nın Yüksekova'da çukur ve hendekler kazdığını hatırlatarak, “ Ev ve işyerleri hasar gören İnsanlarımıza şu anda 3 bin 63  konut ile  taziye evleri yapıldı. İlçe merkezinde büyük hasar görenh ve yıkım kararındansonra yeniden yapılan 11 okulumuz, bu yılı sonu  itibarıyla halkımızın hizmetine sunacağız. ilçemizde sadece konut değil, yaşam alanları ve parklar da yapılacak.Bununla ilgili ciddi çalışmalarımız var." diye konuştu.

Eğitim Bir Sen Yüksekova Temsilcisi Mustafa Can ise, her yıl olduğu gibi bu yıl da üyelerine iftar yemeği verdiklerini belirterek," Bizler teşkilat olarak sadece öğretmenlerimizin özlük haklarını savunan değil, aynı zamanda halkın sorunlarına inebilen bir teşkilat olamaya çalışıyoruz. Kuruyucu önderimiz merhum Mehmet Akif İnan Başkanımız, bize memur-sen kimliğinin böyle olmasını gerektiğini söylemiştir." dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!