Eğitim-Bir-Sen Ezine Temsilcisi Lüleci'nin ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Eğitim-Bir-Sen Ezine Temsilcisi Lülecinin ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 09:13

Haberin Devamı

ÇANAKKALE (AA) - Eğitim-Bir-Sen Ezine Temsilcisi Caner Lüleci, yeniden ve ilk defa görevlendirilen okul müdürü ve müdür yardımcılarını ziyaret etti.

Lüleci, Ezine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Şevket Çetin'i, 75. Yıl İlkokulu Müdürlüğüne atanan Mustafa Çakar'ı, Yahyaçavuş İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğüne atanan İdris Yılmaz'ı, Ezine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevine atanan Efrail Sancar'ı ve 22 Eylül İlkokulu Müdür Yardımcılığına atanan Selma Karayı'yı ziyaret edip, "hayırlı olsun" dedi.

Yeni görevlendirmelerin eğitim ve öğretime yeni bir soluk ve farklı bakış açısı getireceğine inandıklarını belirten Lüleci, "Yeni görevlendirmelerin, ilçemize, eğitim camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Müdürlerimiz ve müdür yardımcılarımızla eğitimin kalitesinin artırılması için her türlü gayreti göstermeyi sürdüreceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Lüleci, sendika olarak önemli bir misyonları bulunduğunu ifade ederek, "Bizi biz yapan değerlerimizi hayata geçirme misyonudur bu. Bunu eğitimciler olarak biz gerçekleştirmek durumundayız. Bunun yanında medeniyet değerlerimizin yeniden ihyası ve inşasının sorumluluğu da bizim omuzlarımızdadır" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!