Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Selöz

Güncelleme Tarihi:

Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Selöz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 18:12

Haberin Devamı

BİLECİK (AA) - Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, "Eğitim-Bir-Sen, ülke ve millet sevgisinden ödün vermemiş, 76 milyonun kardeşliğini hedefleyen, özelde eğitim çalışanlarının genelde ise milletimizin hak ve menfaatlerini, insanlığın huzurunu önceleyen, zulmün karşısında mazlumun yanında bir teşkilattır" dedi.

Selöz, sendika birasında düzenlediği basın toplantısında, Eğitim-Bir-Sen Bilecik teşkilatının, her türlü ayrıştırma ve mesnetsiz iftiralara rağmen en yakın sendikaya 175 üye sayı fark atarak yetki ve etkilerini pekiştirdiklerini söyledi.

Sosyal aktiviteler organize ederek birlik ve beraberliklerini güçlendirdiklerini ifade eden Selöz, şunları kaydetti:

"Üyelerimizin özlük haklarının en güçlü savunucusu olduk. Türkiye ve dünya gündemine müdahil olacak eylem ve söylemlerimizle insanca yaşamanın her insanın hakkı olduğunu vurguladık. 2014 yılı eğitim çalışanları ve eğitim kurumları adına sorunları ile birlikte paylaşılması gereken güzellikleriyle de dolu bir yıl olmuştur. Kamuoyunda hep sorunlarla sıkıntılarla eğitim camiasını bir arada zikretmek eğitim çalışanlarının gayretlerine emeğine yapılacak en büyük saygısızlıktır. Özellikle yönetici görevlendirme sürecinde yapılan manipülasyonlarla algı yönetimleriyle süreci baltalamak çözümden ziyade sorundan beslenen şahısların bir yöntemi olabilir ama bizim asla olmayacak. Eğitim-Bir-Sen, ülke ve millet sevgisinden ödün vermemiş, 76 milyonun kardeşliğini hedefleyen, özelde eğitim çalışanlarının genelde ise milletimizin hak ve menfaatlerini, insanlığın huzurunu önceleyen, zulmün karşısında mazlumun yanında bir teşkilattır"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!