Eğirdir'de dükkan ihalesi

Güncelleme Tarihi:

Eğirdirde dükkan ihalesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 12:13

Eğirdir'de dükkan ihalesi

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - EĞİRDİR Belediyesi'nin ödüllü çarşı projesi kapsamındaki dükkanlar ihale usulüyle satışa çıkıyor.

Eğirdir Belediyesi'nin, 'Sirkeci Çarşısı' olarak bilinen alanda başlattığı çarşı projesi çalışmaları devam ediyor. Estetik ve modern yapılaşmaya uygun bir dizayn ile hazırlanan iş merkezinde değişik ölçülerde 32 dükkân bulunuyor. Dükkânların genişliği 17 ve 51 m2 arasında değişiyor. Bodrum katında 2454 m2 ve 76 araçlık kapalı otoparkın yapımı bitmek üzere. Projeye göre yaklaşık 2 bin 500 m2 de açık alan olacak. İhale sürecinde her biri 28, 37 ve 51 metrekarelik 8 dükkan ihaleyle satılacak. İhale, 28 Kasım salı günü saat 14.00'da Eğirdir Belediye Başkanlık Odası'nda yapılacak. Geçici teminatı 12 bin 300 TL ile 18 bin 750 TL olan dükkanların muhammen bedeli ise 410 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor.

EĞİRDİR'E YARAŞIR ESTETİK BİR YAPI MEYDANA GELECEK

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Biz Sirkeci çarşı projesi ile ilgili ilk olarak devletten izinlerini aldık, kamulaştırma bedellerini ödedik. Her şey bitti. Tapuları aldık, önümüzdeki günlerde de çarşımızın 4'de biri olan 8 dükkanı da satışa sunuyoruz. Yapımı devam eden modern ve estetik çarşı tamamlandıktan sonra halkımız, etrafında bulunan Belediye ve Hükümet Konağı başta olmak üzere bu alandaki diğer binaların da estetik ve modern bir görünüme kavuşmasını isteyeceklerdir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!