EGİKAD heyeti, Başarır'ın sergisini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

EGİKAD heyeti, Başarırın sergisini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 10:35

EGİKAD heyeti, Başarır'ın sergisini ziyaret etti

Haberin Devamı

EGE İş Kadınları Derneği (EGİKAD) yöneticileri, İzmirli duayen seramik sanatçısı Bingül Başarır'ın son sergisini ziyaret ederek, destek verdi.

İzmirli duayen seramik sanatçısı Bingül Başarır, son sergisini Mithatpaşa Caddesi'nde yer alan atölyesinde açtı. 1970 yılından bu yana ortaya koyduğu eserlerden oluşan sergisiyle İzmirli sanatseverlerle buluşan Başarır'a, EGİKAD'dan da destek geldi. EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros ile sergiyi ziyaret eden dernek üyeleri, duayen sanatçıyla sahbet etti.

Başarır'ın İzmir için çok büyük bir değer olduğunu belirten EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilhan Antitoros, "Bingül Başarır tüm dünyada eserleri sergilenen, Türkiye'nin en başarılı kadın sanatçılarından birisi. İlimiz ve ülkemiz için çok büyük bir değer olan Başarır, genç kadınların sanata yönelmesi adına örnek bir kişilik. Biz de son sergisini ziyaret ederek kendisine hem desteğimizi gösterdik hem de sanata katkı koyabilmek adına hayata geçirebileceğimiz projeleri tartıştık. Bu kapsamda gelenekselleşen 'Biz Bize' sohbetlerimizin Kasım ayı toplantısında hocamızı ağırlayarak deneyimlerini paylaşacağız. Kendisiyle geçmişte de bu toplantılar kapsamında buluşmuştuk. Sanatı desteklemek için çalışmalarımız sürecek" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!