EGEPLASDER’de Erol Paksu yeniden başkan

Güncelleme Tarihi:

EGEPLASDER’de Erol Paksu yeniden başkan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 13:05

EGEPLASDER’de Erol Paksu yeniden başkan

Haberin Devamı

EGE Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği’nin (EGEPLASDER) olağan genel kurulunda mevcut başkan Erol Paksu, oybirliğiyle yeniden başkan seçildi.

Ege Bölgesi Sanayi odası (EBSO) Plastik Meslek Komitesi üyeleri tarafından 2001 yılında sektör mensuplarını bir çatı altında toplamak, mesleki konularda bilgi alışverişinde bulunmak, plastik sektörüyle ilgili ekonomik kültürel ve sosyal konularda fikir üretmek amacıyla kurulan EGEPLASDER, genel kurulunu dernek merkezinde gerçekleştirdi. Derneğin kuruluşundan bu yana başkanlık görevini yürüten Erol Paksu, dernek üyelerinin desteğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

16 yıldır derneğin başkanlığını yüreten Paksu, bu dönemin kendisi için artık son olduğunu belirterek, "Aslında ben bu genel kurulda görevi genç arkadaşlarımıza devretmek istiyordum. Ancak ekonomik durumlardan dolayı bir dönem daha devam etmeye karar verdim. Belki bu dönemi tamamlamadan ayrılırım. Ama şimdilik en az 1 ya da 1.5 yıllığına görevimin başındayım. Benimle birlikte aynı hassasiyeti ve fedakarlığı gösteren, bundan önce ve bu dönem yönetim kurulunda görev alan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Derneğin yönetim kurulu Erol Paksu başkanlığında, Şener Gencer, İ. Hakkı Türker, M. Kazım Sertdemir, Fatih Keçeci, Gülçin Güloğlu, Anıl Türksoy, Ahmet Yalçınkaya, Altan Çığırgil, Güven Toyman, Lütfü Büyükkasap, Mustafa Turgut ve Egemen Uçar'dan oluştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!