Zuhal Olcay izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Olcay izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2012 00:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel “Çim Konserleri” ünlü sanatçı Zuhal Olcay ile başladı. Binlerce İzmirli Olcay'ı izlemek için Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikasına akın etti.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel “Çim Konserleri” ünlü sanatçı Zuhal Olcay ile başladı. Binlerce İzmirli Olcay'ı izlemek için Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikasına akın etti.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz akşamlarına farklı bir soluk getiren Çim Konserleri, Zuhal Olcay ile başladı. Tarihi Havagazı'ndaki konsere yoğun ilgi nedeniyle sahnenin kurulduğu çim alanın yanı sıra havuz etrafları, bina etrafları Zuhal Olcay hayranlarıyla doldu.
Oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, “Başucu Şarkıları” adını verdiği albümlerinde yer alan popüler şarkılarının yanında “Hiçbir Yerde” adlı albümünden sevilen şarkılarını İzmirli hayranları için seslendirdi. Ağlamıyorum Bile, Ankara'da Aşık Olmak, Aynalar, Ben O Şarkıyı Henüz Yazmadım, Beni Benimle Bırak, Çaresizim, Bilinmeyen Aşk, Eski Resimler, Güller ve Dudaklar, Güvercin, Issız Kaldım, El Gibi, Gecenin Öteki Yüzü'nün de aralarında yer aldığı sevilen şarkılarında sanatçıya dev bir İzmirli koro eşlik etti.
Son konser Eylül'de
Bu yaz Çim Konserleri nde  birbirinden ünlü isimler İzmirlilerle buluşacak. 14 Haziran'da ‘Ephesus Brass ve Ayça Varlıer', 21 Haziran'da ‘Encanto Cubano', 28 Haziran'da ise ‘Bike Baran' sahneye çıkacak. Temmuz ayının ilk konuğu ‘Yüksek Sadakat' olacak. Sevilen grup, 5 Temmuz'da sahne alacak. 12 Temmuz'da ‘Grup Kırıka', 19 Temmuz'da ‘Orkestra Albatros', 26 Temmuz'da ise ‘İncesaz' çim konserlerinin konuğu olacak.
Ağustos ayı ‘Ömer Faruk Tekbilek'in konseriyle başlayacak. Tekbilek, 2 Ağustos'ta sahneye çıkarken, 9 Ağustos'ta ‘Yansımalar', 16 Ağustos'ta ‘Halil Karaduman ve Türk Kahvesi Grubu', 23 Ağustos'ta da ‘Tual Sezi', müzikseverleri Tarihi Havagazı Fabrikası'nda buluşturacak.
6 Eylül'de ‘Feridun Düzağaç', her yaştan dinleyiciye seslenecek. ‘13 Eylül'de ‘Grup Başıbozuk' müzik tutkunlarıyla buluşurken, çim konserlerinin son konserinde ise ‘Yavuz Darıdere' 20 Eylül'de sahneye çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!