Zengin Amerikalılar'a unutulmaz bir gün

Güncelleme Tarihi:

Zengin Amerikalılara unutulmaz bir gün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 00:00

Altı yıldızlı, Azamara Journey gemisiyle gelen 694 zengin Amerikalıya Efes Antik kentindeki Odeon'da unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Haberin Devamı

Dünyanın en lüks gemilerinden, ‘Azamara Journey’le Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne gelen zengin Amerikalı turistler, unutamayacakları bir gün ve gece geçirdi.

Tura Turizm, Yunanistan'ın Pire Limanı'ndan Kuşadası'na gelen 694 zengin Amerikalı için ağırlama programı hazırladı. Amerikalı turistler gündüz Efes Antik Kenti ve Meryemanaevi'nin yanı sıra çevredeki ören yerlerini gezdi.

Amerikalı zenginler gece de iki bin yıl önce danışma meclisi toplantılarının, konser ve gösterilerin yapıldığı Odeon'da hazırlanan gösteriyi izledi.

Odeon önünde antik dönem köstümleri taşıyan gençlerin karşıladığı Amerikalı erkeklere defne yaprağından, kadınlara çiçekten yapılan taçlar takıldı. Ellerinde mızrak bulunan muhafızlarla bol fotoğraf çektiren turistlere, şarap, yöresel mezeler, buzlu badem ceviz ikram edildi.

Haberin Devamı

Kamarat Senfoni Orkestrası'nın klasik müzik konserinin ardından özel olarak ışıklandırılan sahnede, gecenin ilerleyen saatlerinde İzmir'deki Bilintur Gösteri Merkezi oyuncularının canlandırdığı Antik Dönem gösterisi başladı.

İki gladyatörün mücadelesi ayakta alkışlandı.

Zengin Amerikalılara unutulmaz bir gün

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!