Yüksek Vadi Kafe ve Restoran açıldı

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Vadi Kafe ve Restoran açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2015 12:13

KARŞIYAKA Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine yaptığı Yüksek Vadi Kafe ve Restoran’ı hizmete açtı. Konsept de mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda belirlendi.

Haberin Devamı

Mustafa Kemal Mahallesi’nde uzun süredir atıl durumda olan alana kurulan Yüksek Vadi Kafe ve Restoran, Kent A.Ş. tarafından işletilecek 33’üncü tesis olarak hizmete girdi. Körfez manzarası ve doğayla iç içe olması bakımından dikkat çeken tesis, evlere de servis hizmeti verecek. Kapalı alan ve bahçe kısmı ile 100 kişiye hizmet verebilecek olan kafe ve restoranda, ızgara, pizza, salata ve sandviç servisi yapılabilecek.

Yüksek Vadi Kafe ve Restoran açıldı

KONSEPTİ HALK BELİRLEDİ

Mahallenin sosyal tesis ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan tesisin konseptini de mahalle sakinleri belirledi. Vatandaşlardan gelen istek ve öneriler sonucunda işletmenin çalışma modelinde karar kılındı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sosyal tesislerin mahalleler için bir ihtiyaç olduğunu ve belediye olarak bu eksiği karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Yüksek Vadi Kafe ve Restoran açıldı

"EKSİKLERİ TEK TEK GİDERİYORUZ"

Yaptıkları hizmetlerde mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dikkate aldıklarını belirten Başkan Akpınar, "Bu bölge atıl durumda uzun süre bekledi. Bu alanı, mahalle sakinlerinin hoşça vakit geçirmesini sağlamak ve kar amacı taşımadan sosyal buluşma alanı yaratmak için güzel bir tesis haline getirdik. Bizler için önemli olan halkın ihtiyaçlarını yerine getirmektir. Bu tesisi koruyacak ve yaşatacak olan da yine mahalle sakinlerimizdir. Bizler, kentimizi geliştirmek ve eksiklerimizi en kısa sürede gidermek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Muhtar İsmail Demirtaş da Başkan Akpınar’a teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!