Yüksek sezonda Çeşme’ye talep

Güncelleme Tarihi:

Yüksek sezonda Çeşme’ye talep
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2011 00:00

İsviçre’nin Zürich kentinde düzenlenen sektörün en büyük organizasyonlarından Fespo Turizm Fuarı’nde Çeşme olumlu sinyaller aldı. Turizmciler bu yıldan umutlu olduklarını söyledi.

TÜRKİYE’nin bin yataklı ilk turistik tesisi Altın Yunus Resort & Termal Otel, ilk kez katıldıkları İsviçre’nin Zürich kentindeki Fespo Turizm Fuarı’ndan memnun döndü.
Geçen hafta sonu düzenlenen fuarda Çeşme için çok iyi sinyaller aldıklarını söyleyen Operasyon Müdürü İlker Yeşilmen, başta Tunus ve Mısır olmak üzere Akdeniz çanağında yaşanan gelişmeler nedeniyle rezervasyonların Yunanistan ve Türkiye’ye kaydığının pekçok turizmci tarafından dile getirildiğini belirtti. Türkiye standının büyük ilgi gördüğünü belirten Yeşilmen, “Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen acente, birlik ve otellerin açık bölümler halinde alanları vardı. İzmir adı altında yer alan bölümde İzmir ve Çeşme’ye ait genel tanıtım ve otel broşürleri dağıtıldı” dedi. Bazı acentelerin yüksek sezonda Çeşme’den oda alamadıkları için sıkıntı yaşadıklarını söylediklerine değinen Yeşilmen, “Kendilerine satışlarının artması durumunda bu konuyu Çeşme Otelciler Birliği’nde (ÇEŞTOB) gündeme getireceğimizi ve Altın Yunus olarak 2011 yılında bu konuda hiç sıkıntı yaşamayacaklarının sözünü verdik” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!