Yorgancılar: Bir telefon uzaktayım

Güncelleme Tarihi:

Yorgancılar: Bir telefon uzaktayım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 13:57

Yorgancılar, "Borsalara bir telefon kadar yakınım" dedi.

Haberin Devamı


EGE Bölgesi Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, İzmir’deki ve sorumluluk sahası içindeki odalarla borsalara bir telefon kadar yakın olduğunu söyledi.
İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli’yi ziyaret eden Yorgancılar, güçbirliği mesajı verdi. İzmir’deki oda ve borsalar arasında kurumsal işbirliğinin yanısıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde gerçekleştirilebilecek çözümlere de açık olduğunu ifade eden Yorgancılar, “İzmir’deki kardeş kuruluşlarımızla zaten bir aradayız. Neler yapabilirsek en iyisini yapmak için gayret sarf edeceğiz. TOBB çatısı altındaki bütün oda ve borsalarımıza bir telefon mesafesindeyim. Her türlü konuyu bana iletebilirsiniz. TOBB nezdinde çözümlenebilecek konular için de beraberce çalışırız” dedi.
Ender Yorgancılar, EBSO’nun iş dünyasının konularını çözümlemek, işbirliğini güçlendirmek amacıyla İzmir’deki kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileriyle sanayicileri bir araya getirdiği “Sanayici-İzmir Bölge Yöneticileri Koordinasyon Toplantıları” gerçekleştirdiğini, bu toplantılara Vali ile Büyükşehir Belediye Başkanı’nın da davet edildiğini hatırlatırken, İzmir Organize Sanayi Bölgeleri ve Serbest Bölgeler Platformu’nda da güçlü ekonomi için üretimi ön plana alan çalışmalara imza atıldığını anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!