Yol kenarında fuhuş pazarlığı

Güncelleme Tarihi:

Yol kenarında fuhuş pazarlığı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 10:24

MANİSA-Akhisar Karayolu üzerinde durdurdukları kamyon ve minibüs şoförleriyle fuhuş pazarlığı yaptıkları iddia edilen İ.Ş. (30) ile S.G. (25) ahlak bürosu ekipleri tarafından yakalandı.

Emniyetteki ifadelerinde ekmek parası kazanmak için fuhuş yaptıklarını söyledikleri öğrenilen iki kadın, Manisa Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde zührevi hastalıklarla ilgili sağlık kontrolünden geçirildikten sonra serbest bırakıldı.
Manisa-Akhisar Karayolu üzerindeki Vergi Denetim ve Kontrol Noktası'nda bekleyen İ.Ş. ile S.G.'nin, durdurduğu kamyon ve minibüslerin sürücüleriyle fuhuş için pazarlık yaptığı ihbarını alan ahlak bürosu ekipleri harekete geçti. Bölgeye gelen ekipler, İzmir'e doğru seyreden ve içinde İ.Ş. ile S.G'nin bulunduğu otomobili Kenan Evren Sanayi Sitesi önünde durdurdu. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen iki kadının, ifadelerinde ekmek parası kazanmak için fuhuş yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından Manisa Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde zührevi hastalıklarla ilgili sağlık kontrolünden geçirildikten sonra serbest bırakıldı.
İ.Ş. ile S.V.'nin iki yıl önce eşlerinden gördükleri şiddet yüzünden boşandıkları ve belli bir müddet İzmir Kadın Sığınma Evin'de kaldıktan sonra ayrıldıkları de öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!