Yiğitler gidecek dertler bitecek

Güncelleme Tarihi:

Yiğitler gidecek dertler bitecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2012 00:00

Pek çok kulüp gibi mali sıkıntı içinde olan siyah-beyazlılar, Yiğit Gökoğlan’ı Galatasaray’a, Yiğit İncedemir’i de Trabzonspor’a satıp düze çıkmak istiyor.

Haberin Devamı

MANİSASPOR, Yiğit İncedemir ve Yiğit Gökoğlan’ın transfer haberleriyle spor gündeminin ilk sıralarını işgal ederken, ekonomik kriz yüzünden zor durumda olan yönetim bu futbolcuların satışından gelecek parayla nefes almanın planlarını yapıyor. Kadrodaki oyuncuların maaş ve primlerinin yanı sıra ilk taksitlerini ödemesine rağmen ikinci taksitleri dağıtamayan yönetim, yaklaşık 2.5 milyon lira tutarındaki futbolcu alacakları için iki Yiğit’ten en az birini satıp rahatlamak istiyor.

Karadeniz dalgalı

Ön liberode görev yapan Yiğit İncedemir için Trabzonspor’un 1.5 milyon Euro artı iki genç oyuncu teklifini az bulup 2 milyon Euro talep eden Manisaspor yönetimi, Karadeniz ekibinin atacağı ikinci adımı bekliyor. Gaziantepli Olcan ve Bucaspor’dan ayrılan Jebrin’i bitirdikten sonra ön libero arayışında rotayı Avrupa’ya çevirerek Blackburn Rovers’ın Arjantinli oyuncusu Formica’ya yönelen bordo-mavililerin, Yiğit İncedemir’i yedeğe aldığı öğrenildi.

Cimbom tamam gibi

Haberin Devamı

Yiğit İncedemir transferinin çıkmaza girmesi üzerine Galatasaray’ın ısrarla istediği Yiğit Gökoğlan konusunda yumuşayan Manisaspor yönetimi, 4 milyon Euro’luk talebini 3 milyon Euro’ya çekti. Galatasaray’ın 2.5 milyon Euro’luk teklifine sıcak bakan Başkan Kenan Yaralı’nın, bu paranın yanı sıra bir de genç oyuncu alıp, Yiğit’i Galatasaray’a vermesi bekleniyor. Yönetime yakın çevreler anlaşmanın büyük ölçüde bittiğini, ödeme planının netleşmesinden sonra açıklamanın yapılacağını öne sürdü.

MANİSA’DA ORDUSPOR ALARMI

MANİSASPOR’da gözler pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Orduspor maçına çevrilirken, “Çok zor bir 90 dakika bizi bekliyor” diyen Teknik Direktör Kemal Öndeş, futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı. Hector Cuper gibi dünyaca ünlü bir teknik direktörün göreve gelmesiyle canlanıp, Fenerbahçe deplasman beraberliği ile moral bulan Karadeniz temsilcisin havaya girdiğini hatırlatan Özdeş, “6 maçtır kazanamıyoruz. Artık biz de çıkış yapmak zorundayız. Orduspor’u yenerek yeni bir seri başlatacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!