’Yeniden Gazino Geceleri’ İzmir’de

Güncelleme Tarihi:

’Yeniden Gazino Geceleri’ İzmir’de
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 12:18

BİR dönem Türkiye ve özellikle İstanbul eğlence hayatına altın yıllarını yaşatan gazino eğlencesinden yola çıkılarak düzenlenen "Yeniden Gazino Geceleri" dördüncü durak olan İzmir’de devam edecek.

Haberin Devamı

1950’lerde İstanbul’u kasıp kavuran KüçükÇiftlik Park, Lunapark ve Bebek Aşiyan Gazinoları’nın yeni kuşak temsilcisi URU Group organizasyonu ile toplam 5 şehirde, 12 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek "Yeniden Gazino Geceleri" turnesinin dördüncü durağı İzmir olacak. Yeniden Gazino Geceleri turnesi 23 Nisan Cumartesi günü İzmir Hilton Hotel’de düzenlenecek gece ile devam edecek.

Gecede, 50 yıllık müzik hayatının en güzel şarkılarını seslendirecek olan Selami Şahin’e Balkan müziğinin divası Suzan Kardeş eşlik edecek. Gecenin başlangıcını ise eski 45’likleri modernize ettiği repertuarıyla katılımcıları muhteşem eğlenceye hazırlayacak olan Anason Orkestrası yapacak. Gece boyunca gazino kültürünün en güzel şarkılarını seslendirecek ünlü sanatçıların performanslarına birbirinden lezzetli mezelerden oluşan menü ve hoş muhabbetler eşlik edecek. Turnenin tüm eğlencesi ve çarpıcı fotoğrafları sosyal medya üzerinden #yenidengazino hashtag’i ile paylaşılabilecek. Yeniden Gazino Geceleri turnesi 30 Nisan Cumartesi günü İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek etkinlikle sona erecek. Yeniden Gazino Geceleri turnesinin detayları ve biletleri için ’www.biletix.com adresinden yararlanılabilecek, ayrıca 0 542 247 3919 numaralı telefon aranabilecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!