Yeni Yılı izmir böyle karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Yeni Yılı izmir böyle karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2011 00:00

2011 İzmir’de büyük coşku içinde karşılandı. İzmirliler, meydan, cadde ve sokakların yanı sıra beş yıldızlı oteller ve eğlence mekanlarında ünlü sanatçıların konser ve programlarıyla doyasıya eğlenerek, yeni yıla girdi.

Haberin Devamı

TÜM dünyada olduğu gibi 2011 İzmir ve Ege’de büyük coşku içinde karşılandı. İzmir’in dört bir yanında yapılan kutlamalarla binlerce İzmirli meydan, cadde ve sokakların yanı sıra beş yıldızlı oteller ve eğlence mekanlarında ünlü sanatçıların konser ve programlarıyla doyasıya eğlenerek, yeni yıla “merhaba” dedi.
Sabaha kadar sürdü
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sahneye çıkarak İzmirlilere seslendi. 2011 yılının İzmir ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Kocaoğlu, “Nice yıllarda hep birlikte Türkiye’nin en aydınlık kentinde, en sevecen kentinden dünyaya barış diliyoruz. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Başarılar, sağlıklar diliyorum. Nice yıllara, sevgiyle, saygıyla, mutluluklar dilerim” dedi. İzmir’in beş yıldızlı otelleriyse birbirinden renkli programlara sahne oldu. Ünlü sanatçılar ve grupların programı renkli anlar yaşattı. Swissotel Grand Efes’de Sun Shine Band, İzmir Hilton Oteli’nde Blue Note, Ege Palas’ta Sami, Kaya Otel’de Altay ve Sedat Yüce, Balçova Termal’de Yıldız Tilbe sahne aldı. İzmir’in en büyük konser mekanında ise “Konuşamadığız Şeyler Var” adlı albümünün ilk konserini veren Sıla sahne aldı. İzmirli Sıla’yı 5 bine yakın hayranı İzmir Arena’da yalnız bırakmadı. Mischka Live’de ise Alex sahne aldı. İzmirliler yeni yılı gönüllerince eğlenerek, keyifle karşıladı. Eğlenceler sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Haberin Devamı

EMRE SONRASI HAVAYİ FİŞEK

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Cumhuriyet Meydanı konserinde bu yıl Emre Aydın sahne aldı. Sevilen rock şarkıcısı en güzel şarkılarını meydanı dolduran yaklaşık 10 bin kişiye seslendirdi. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde havai fişeklerle İzmir körfezi üzeri renklendi.

Çeşme, sabaha kadar eğlendi

İZMİR’in Çeşme İlçesi’nde yeni yıl coşkuyla kutlandı. Rezervasyonlarını günler öncesinden dolduran ilçedeki beş yıldızlı oteller, konuklarına uzun süre unutamayacakları yılbaşı gecesi yaşattı. Altın Yunus Hotel’de İzmir Express Orkestrası, Ilıca Hotel’de Balkan müziğine modern bir yorum katan Murat Balkan, Makedonya’dan gelen Jambo Aguşev Orkestrası ile dans grubu, Niko, Fethiye, Pırıl Hotel’de Cenk ve Müge ile Grup Pırıl, Grup Müzikalite, Zuhal ile Grup İllave Buzuki Erkan, Radisson Blu Resort Spa Çeşme’de Nilgün ve özel orkestrası Batılılar, Kerasus Resort Otel’de Çeşmeli Türk Sanat Müziği Sanatçısı Kurtul Akın ile Pop Müziği sanatçısı Lemi sahne aldı. Eğlenceler yeni yılıın ilk saatlerine kadar devam etti. Belediye tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen parti de ise soğuk havaya rağmen yaklaşık 2 bin kişi, çalan parçalar eşliğinde çılgında dans ederek yeni yılı karşıladı.

Haberin Devamı

İnciraltı’nın yıldızı oldu

Zengin program alternatifleri, içerik ve zengin menüleri ile en güzel yeni yıl kutlamalarına ev sahipliği yapan Crowne Plaza İzmir, yüzlerce eğlenceseveri ağırladı. İzmir Show Band Orkestrası ve Oryantal Gizem’in ardından Konak Salonu’nda sahne alan Gülay Eralp, performansı ile gecenin konuklarından tam not aldı. Eralp’in ardından sahneye gelen Belarus Rus Revüsü görsel bir şölen yaşattı. Punta Salonu’nda TSM sanatçısı, Grup Lotus, Oryantal Gizem ve DJ Mesut sahne alırken Lomboz Bar DJ Alex ile disko gecesi teması ile öne çıktı.

işçi, Başkan aynı sofrada

? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni yıl yemeğini taşerondan Belediye şirketine alınan bir işçinin evinde yedi.3 yıldır Büyükşehir Belediyesi Tarım, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nda “taşeron işçi” olarak çalışan, ancak Başkan Aziz Kocaoğlu’nun “taşerona karşı başlattığı mücadele” kapsamında belediyenin İzenerji şirketi kadrosuna alınan Mardin - Midyatlı Salih Acar, Başkan Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu’nu Esendere’deki evinde konuk etti.

Haberin Devamı

Emniyet pasta kesti

? Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz yeni yıla polislerle Kantar Karakolu’nda pasta keserek girdi. Her sene yılbaşında olduğu gibi 2011’e de girmeye dakikalar kala İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün üst düzey yöneticileri Kantar Polis Merkezi’nde biraraya geldi. Geleneksel hale gelen pasta kesme töreninde konuşan İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, 2011 yılının herkese mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.

Gelenek  bozulmadı

KONAK Belediye Başkanı Hakan Tartan, yeni yılı engelli Gürbüz ailesinin evinde karşıladı. Yeni yılı Şahin ve Güler Gürbüz çifti ile birlikte kutlayan Başkan Tartan mütevazı yılbaşı buluşmasında siyasetteki geleneğini yine bozmadı. Tartan, yeni yıl mesajında dostluk ve sevgilerin paylaşıldıkça büyüdüğünü söyledi.

“Peluş” Sıla

Haberin Devamı

? Sevilen şarkıcı Sıla, Kasım ayında piyasaya sürdüğü “Konuşamadığımız Şeyler Var” adlı çalışmasının ilk konseriyle 2011’e “merhaba” dedi. Sıla memleketi İzmir’de dört bine yakın hemşerisiyle İzmir Arena’da buluştu. Şarkılarının yanı sıra orkestrası, kostümleri ve sahne şovuyla Sıla İzmirlilerden tam puan aldı. Sıla, “Güzel bir yıl olsun. 2011 aşk, huzur, sağlık, para dolu geçsin” dedi.

Cumba farkı

? İZMİR’in prestij mekanlarından Cumba Restoran’da yılbaşında en çok ilgi gören mekanlardan oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim başta Holdingin üst düzey yöneticilerinin de aralarında olduğu çok sayıda seçkin sima Cumba Restoran’da günler öncesinden yerini ayırttı. Müzik eşliğinde eğlenen Cumba konukları Abdullah usta ve ekibinin hazırladığı leziz ürünlerle bir günlüğüne de olsa ölçüyü kaçırdı.

Haberin Devamı

Endülüs eğlencesi

? Meyhane Endülüs, fasıl müziği eşliğinde yılbaşı yaşamak isteyenlerin mekanı oldu. Oğuz Özvardar yönetimindeki Endülüs Fasıl Grubu ve Sevil, mekanı dolduranları yerinde oturtmadı. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle yeni yılı eğlence içinde oynayarak girdi.

Özel şovlar

? İZMİR’deki eğlence mekanları yeni yılın gelişini, özel düzenledikleri programlarla sabahın ilk saatlerine kadar süren bir eğlence ile kutladı.Mischka Live’de pop müziğin güçlü seslerinden Alex ve İzmirli şarkıcı Ozan sahne alırken Marche Cabaret’te, cabare şovlar, fasıl ekibi ve oryanteller, Vegas’ta dansçılar ve DJ. Performansları ile yılbaşına özel çekilişler, Cariye’de ise DJ’in müzikleri ile gerçekleşti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!