Yaz öncesi pilates

Güncelleme Tarihi:

Yaz öncesi pilates
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 12:35

Agora Sohbetleri ve Kadınlar Kulübü’nün ortak etkinliğine Pilates Eğitmeni Cemile Aydın, kadınlara pilatesin yararlarını anlattı.

Haberin Devamı

Saat 16.00’da başlayan söyleşide Pilates eğitmeni Cemile Aydın pilates hareketlerini yaparken düzenli nefes alıp vermeye, dik durmaya, hareketlerin yavaş ve kontrollü yapılmasına dikkat edilmesi gerektiğini belirterek; karın ve basen bölgesini inceltmeye yönelik hareketleri dinleyicilere uygulamalı olarak gösterdi. Pilates Eğitmeni Cemile Aydın, hem ev hanımları için hem de çalışan bayanlar için basit pilates hareketlerini göstererek, yemek yaparken, yürürken, çalışırken ve gündelik işleri yaparken karın kaslarını ve bacak kaslarını sıkarak kasların güçleneceğini ve duruşlarının düzeleceğinin belirtti.

Agora Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Müge Menteş Üstünoğlu, farkındalık yaratarak, sağlıklı yaşamı desteklemek ve teşvik etmek adına birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek, ziyaretçilerinin katılımları ile gördükleri yoğun ilgiden mutluluk duyduklarını, Kadınlar Kulübü ve Agora Sohbetlerinin devam edeceğini bildirdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!