Yaylı çalgıların çok özel konseri

Güncelleme Tarihi:

Yaylı çalgıların çok özel konseri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2009 20:17

Haberin Devamı

izmir Ekonomi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin düzenlediği Barock’tan Rock’a konseri dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Klasik ve rock müzik parçaları, kemanda Hakan Özaytekin ve Tolga Akın’ın, viyolada Alp Gültekin’in, viyolenselde Arzu Gök’ün ve son olarak kontrbasta Bülent Oral’ın yer aldığı Ege Yaylı Çalgılar Beşlisi’nin yorumlarıyla dinleyenlere sunuldu.

Barock’tan Rock’a

İEÜ Mezunlar Derneği’nce düzenlenen ‘Barock’tan Rock’a Konseri’nde Bach’tan Queen’e, Mozart’tan Beatles’a klasik müziğin ünlü bestecilerinin eserleri, günümüz rock dünyasının efsaneleriyle aynı sahneyi paylaştı. Çalınan parçalar eşliğinde sunulan slayt gösterisi de dinleyicilere nostaljik anlar yaşattı. Geceye Şili Fahri Konsolosu Martin Sanford, Malta Fahri Konsolosu Ahmet Çalık, izmir Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemali Dinçer, izmir Ekonomi Üniversitesi akademisyenleri ve mezunları katıldı.

Konser beğenilmiş

Haberin Devamı

İEÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Püren Bacakoğlu şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl da aynı konseptte bir konser düzenlemiştik. Konser çok beğenilmiş” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!