Yaratıcı uyuşturucu servisine operasyon

Güncelleme Tarihi:

Yaratıcı uyuşturucu servisine operasyon
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2011 00:00

Marmaris’te polis, uyuşturucu satıcılarına adeta savaş açtı. Uyuşturucu satmak için farklı yollar deneyen iki kişi tutuklandı, dört kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İngilizce gazete arasında turiste

İLÇE Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, A.Y. (22) ile A.A.’nın (25) turistlere uyuşturucu sattıklarını belirledi. Bir hafta izlenen iki zanlının, bar ve diskolarda turistlere İngilizce tabloid gazete arasında 20’şer gramlık paketlerde esrar sattığı belirlendi.
Gizli çekmecelerde
İki zanlının kaldığı Kemeraltı Mahallesi’ndeki eve, “Gazete” adı verilen operasyon düzenlendi. A.A. ve A.Y., gözaltına alındı. Evde yapılan aramada salon ve yatak odasındaki gardropların gizli çekmecelerinde 20’şer gramlık poşetler halinde satışa hazır halde toplam 1 kilo 200 gram esrar bulundu. Adliyeye götürülen iki zanlı tutuklandı.

Şifre: Kuaföre malzeme lazım

YİNE bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Grup Amirliği ekipleri, Kemal Elgin Bulvarı’ndaki kadın ve erkeklere hizmet veren bir kuaförün müşterilerine uyuşturucu sattığını belirledi. Aralarında kadınların da bulunduğu iyi giyimli 12 sivil polis, iki ay müşteri gibi kuaför S.Y. (25) ile diyalog kurdu. Kadın polisler, saç yaptırırken S.Y.’ye içerideki odadan esrar kokusu geldiğini, eskortluk yaptıkları zengin işadamlarının zaman zaman istediğini belirterek, bir kilo gerektiğini söyledi. S.Y. getirtebileceğini söyleyince polis teknik izlemeye başladı.
Kargoyla geldi
S.Y.’nin cep telefonuyla aradığı Antalya’dan bir, Konya’dan iki kişiden, “Kuaföre malzeme lazım” şifresiyle esrar istediğini belirledi. Konya’da H.Ç. (31) ve V.A. (37), Antalya’da ise R.A.’nın (28) kargoyla bir kilo esrar gönderdiği belirlendi, üçü de gözaltına alındı. Kuaföre giden kadın polisler S.Y.’yi gözaltına aldı. Kuaförde 2 kilo esrar, saksıda ekili iki kök Hint keneviri bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!