Yaratıcı çocuklar için haydi kermese

Güncelleme Tarihi:

Yaratıcı çocuklar için haydi kermese
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2009 20:12

Derneğin İstanbul temsilcileri Didem Çapa ve Demet Sabancı Çetindoğan, destekçisi Siren Ertan Çarmıklı, İzmir temsilcisi Arzu Yıldırım ve Pro-Fest Proje &Organizasyonun kurucuları Sinem Özusta ve Nükhet Serinyel, destek için çağrı yaptı.

Haberin Devamı

YARATICI Çocuklar Derneği için İzmir ve İstanbul cemiyet hayatının önde gelenleri 22 Aralık günü İzmir Konak Pier’deki Yüzde Yüz Cafe & Restoran’da bir araya gelecek. Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin başlattığı çalışmada derneğin İstanbul temsilcileri Didem Çapa ve Demet Sabancı Çetindoğan, destekçisi Siren Ertan Çarmıklı, İzmir temsilcisi Arzu Yıldırım ve Pro-Fest Proje &Organizasyonun kurucuları Sinem Özusta ve Nükhet Serinyel, kampanya için yapılan özel tişörtlerle kamera karşısına geçerek herkesi el ele vermeye çağırdı.
Mutluluk yaşıyoruz
Dernek temsilcileri, İzmir’de çalışmalarına el veren bireysel temsilcilerinin arasında VOB Başkanı Işınsu Kestelli, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Eskinazi, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, EGİAD Başkanı Cemal Elmasoğlu’nun da olduğunu belirtti. Bundan onur duyduklarını, kampanyayı desteklemelerinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yeni yıl istekleri
Pro-Fest Proje kurucularından Sinem Özusta, bu kampanya ile Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin bölgedeki dezavantajlı durumda olan okulların ve öğrencilerin ihtiyaçları için başlattığı çalışma ile hem farkındalık yaratmak, hem de bu ihtiyaçları karşılamak için yola çıkıldığını belirtti.
Özusta şunları söyledi: “Kampanya ile bu okulların eksik olan bilim, sanat ve müzik atölyelerinin tamamlanması hedeflenirken, herkesin konuya duyarlılığı ve desteği isteniyor. Ayrıca kampanya süresince Konak Pier’de Yüzdeyüz Cafe & Restorant’a kurulacak özel yeni yıl ağacı, dezavantajlı okulların öğrencileri tarafından  süslenirken, çocuklar ağacın üzerine yeni yıl isteklerini de asacaklar.
Gerçeğe dönüşüm
Bir ay süre ile duracak olan ağacın üzerindeki istekler, halkın katılımı ile de karşılanabilecek.” Derneğin İzmir temsilcisi Arzu Yıldırım, “Yaratıcılık bir insanın en önemli gücüdür. Geleceğin nice bilim adamları, sanatçıları ve iş adamları, sanayicileri yaratıcılığa inanan kişi ve kuruluşların destek verenleri ile gerçeğe dönüşebilecektir” diyerek herkesi duyarlılığa davet etti.

Haberin Devamı

Bu çağrıya kulak verin

Haberin Devamı

Kampanyanın ve etkinliğin proje koordinasyonu Pro-Fest Proje&Organizasyon kurucuları Sinem Özusta ve Nükhet Serinyel tarafından yürütülürken, kermes için İzmir’e gelecek olan Didem Çapa ve Demet Sabancı Çetindoğan, İzmir’in iş dünyası, cemiyet hayatı ve sivil toplum temsilcilerini 22 Aralık Salı günü saat 18.00’de İzmir Konak Pier Yüzde Yüz Cafe&Restoran’da kermes için desteğe çağırdı. İlginin büyük olması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!