Yangın sonrası sokakta kaldılar

Güncelleme Tarihi:

Yangın sonrası sokakta kaldılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2009 20:13

Haberin Devamı

izmir’in Karabağlar İlçesi’nde bir hastanede özel güvenlik görevlisi Elmas Fırat Egemen ile bir özel göz hastanesinde halkla ilişkiler görevlisi olarak çalışan Sema Egemen, 8 Ağustos’ta dünya evine girdi. Çift, Yeşilyurt’ta bir daireyi kiralayıp, evi yeni eşyalarla donattı. 11 Eylül’de işte olan Egemen çifti’ne yakınlarından şok eden telefon geldi. Telefonla arayan kişi evde yangın çıktığını belirtti. Eve giden Elmas Fırat Egemen ve Sema Egemen, korkunç manzarayla karşılaştı. Çift tüm eşyaları kül olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu.

50 bin TL’lik dava

İtfaiye tuttuğu raporda yangının LCD TV’nin prize giden kablonun kısa devre yapması sonucu çıktığını belirtti. Bilirkişiler de aynı yönde rapor verdi. Bin bir güçlükle borçla zar zor döşedikleri ve henüz borçlarını ödedikleri eşyaların yanması ile sarsılan Egemen, çifti soluğu mahkemede aldı. Çift, avukatları aracılığıyla, televizyon firmasına karşı 20 bin TL manevi, 30 bin TL maddi toplam 50 bin TL tazminat istemiyle Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı.

Bir kamyon çöp çıktı

Haberin Devamı

Elmas Fırat Egemen, “Evin içerisindeki tüm eşylarımız yandı. Evden bir kamyon çöp çıktı. Bu olay benim ve eşimin psikolojisini bozdu. Allahtan tek sevincimiz evde olmamamız. Tekrardan borca girip yeni eşyalar aldık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!