Yandex'le Bodrum'u keşfet

Güncelleme Tarihi:

Yandexle Bodrumu keşfet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2014 01:29

BODRUM, Yandex’in haritalar hizmetinin bir parçası olan Panoramalar’a girdi. Yandex’in haritalar servisine eklenecek Bodrum Panoramaları’nın tanıtımı Milta Marina’da yapıldı.

Haberin Devamı

Toplantıya Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, Işıl Club Milta Tatil Köyü Genel Müdürü Emir Bağ, turizmciler katıldı. Yalçındağ, Yandex haritalar sistemini kullananların 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görsellerle Bodrum’u karış karış gezebileceğini belirtti.

Yandexle Bodrumu keşfet

Yandexle Bodrumu keşfet

Turizm potansiyeli artacak
Yaklaşık 3 yıl önce Türkiye’ye adım atan Yandex arama motorunun farklı özellikleri ile öne çıktığını kaydeden Yalçındağ, “Dünya tarihi mirası açısından büyük önem taşıyan, bir kez ziyaret eden herkesin tutkunu olduğu Bodrum, Yandex Türkiye olarak bizim de öncelik verdiğimiz merkezlerden biriydi. Bu doğrultuda, çok özverili çalıştık ve panoramalarımıza Bodrum’u kazandırdık. Bodrum Panoramalar projesi sayesinde, Bodrum’u seven veya merak eden herkes, bu güzide ilçemizi internetten sokak sokak görüp, gezebilecek. Kalmayı planladığı, gezmeyi düşündüğü noktaları önceden keşfedebilecek” dedi.

Haberin Devamı

Yandexle Bodrumu keşfet

Canlı izlenecek
Yalçındağ’ın, Bodrum Panorama fotoğrafını hediye ettiği Başkan Kocadon, “Bodrum’un turizm potansiyeline ve tanıtımına büyük katkıda bulunacak bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fotoğrafların yanı sıra kameraların da devreye girerek Bodrum’un Yandex üzerinden canlı izlenebilmesi için her türlü desteği ve girişimi yapacağız” diye konuştu.

Yandexle Bodrumu keşfet

Haberin Devamı


Yandex Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Sezer, Bodrum için hizmete açtıkları sistemde tam 256 kilometre yol güzergahında 34 bin 460 fotoğraf ve 8 bin 615 panorama bulunduğunu, önümüzdeki haftadan itibaren Yandex haritalar sisteminin Marmaris, Fethiye, Nevşehir ve Afyonkarahisar’da da hizmete gireceğini ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!