Vitrinler değişiyor

Güncelleme Tarihi:

Vitrinler değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 00:00

Kulübün 100. yılında Süper Lig’de yer almayı hedefleyen Karşıyaka şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için revizyona giderken, kemer sıkmayı tercih eden siyah-beyazlılar az parayla çok iş yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’den uzakta 8. sezonunu geçirmeye hazırlanan Altay ve KSK’nin kadrolarında yaprak dökümü yaşanıyor. Son 5 yılda 4 kez Play-Off vizesi alıp üçünde Süper Lig’in kapısından dönen siyah-beyazlılar, ekonomik çöküntünün yarattığı tahribatı atlatabilmek için düşük maliyetli oyunculara yöneldi. Kadrosunu yaz-boz tahtasına çevirmeyi alışkanlık haline getiren Karşıyaka ise, kulübün 100. yılında Süper Lig’de yer alabilmek için şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmaya çalışıyor.

KAF-KAF HARIL HARIL

KSK yönetimi,  Selçuk Yaşar’ın, “Artık şampiyonluk istiyorum” deyip desteğini artırması üzerine transfer piyasasına hızlı girdi. Ramazan, Akın Dağdelen, Mete, Serdar, Mutlu, Volkan, Kerem, Köksal, Cem, Emrah, Güney, Serkan ve Ufuk’la yolları ayrılan KSK, şu ana kadar Giresunlu Fırat ve Kayserili Bayram’a imza attırdı, Brezilyalı golcü Oliveira ile de söz kesti. Her yıl ortalama 12-13 futbolcusu değişen yeşil-kırmızılılar, taraftarlarının huzuruna yine vitrinini yenileyerek çıkacak.

ALTAY KEMER SIKIYOR

Haberin Devamı

Altay’da ise iki yıldır korunan kadro değişiyor. Geçen sezon altyapıdan yetişen oyuncularının yanı sıra Şehmus, Mehmet Budak, Soner, Yiğitcan, Mesut, Tiago, Molina gibi tecrübeli isimleri tutan, Burak’ı da satmayan siyah-beyazlılar, bu kez kemer sıkıyor. Kulübün sırtındaki borç kamburunu azaltmaya çalışırken, maliyeti düşük oyunculara yönelen kurmaylar, sözleşmesi biten Zafer Biryol ve Mesut’la anlaşma zemini arayacak. Burak Ankaragücü’yle söz keserken, Musa Çağıran G.Saray’a gitti, Tiago, Molina, Şehmus, Hasan Uğur, Kılıçarslan gibi oyuncular da veda etti. Federasyon’a başvuran Yiğitcan, Soner ve Yüksel’in durumu da kritik.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!